Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vipas KOTIUTUNUT

Koko: n. 40 cm
Syntymäaika/ Ikä arvio: 09.2017
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: oikea ilopilleri

Minut tuotiin tarhalle joulukuussa 2018. Olin alusta lähtien kaikkien tarhan tyttöjen lemmikki. Olen aina hyvällä tuulella ja aina valmis leikkimään. Erityisesti pidän vinkuleluista. Ai niin, RAKASTAN ihmisiä ja lapsia. Olen sokea, mutta sitä tuskin huomaa. Jos joku ihminen pääsee yllättämään minut, niin en ikinä pelästy. Olen vain onnellinen! Pidän myös muista koirista.

Sokeuttani on tutkittu ja diagnoosi on "Progressive retinal atrophy, PRA". Eli olen menettänyt näköäni vähitellen ja siksi olenkin sopeutunut elämään sokeana niin hyvin. Olen voinut vähitellen korvata näköäni muilla aisteilla. En tarvitse lääkitystä tai jatkotoimenpiteitä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-