Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Zazu ♀ leikattu

Syntymäaika / Ikä arvio: 06.2019
Koko: n. 60 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: rohkea, energinen, herkkä

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner for at the end of the Finnish text.

16.12.2020

Metsä. Metsä on tärkeä ihmisille, se on tärkeä koirille. Metsässä on tilaa, rauhaa, tunnelmaa. Kuinka moni ihminen on löytänyt metsän uudelleen koronavirusepidemian aikana ja kuinka moni ihminen on jo tiennyt, että kiireen ja stressin keskellä mikään ei paranna niin hyvin kuin metsä?

Kuvittele olevasi kaltaiseni tarhakoira. Elämä on rajoittunut häkkiin, jonka muut asukkaat käyvät joskus hermoille. Sadat koirat haukkuvat herkeämättä niin kauan kuin ihmiset ovat paikalla. Kaikki kerjäävät huomiota ja kaikille ei ole aikaa.

Jatkuva meteli. Jatkuva kilpailu huomiosta. Jatkuva pitkästyminen. Haastava paikka mille tahansa koiralle, varsinkin minunlaiselleni nuorelle paimenkoiralle.

Kaikkein paras metsä on noin 50 km tarhaltani. Satumetsä, lumoava metsä. Metsä, jossa voi vaeltaa tuntikausia kohtaamatta muita kuin alkuperäisiä metsänasukkaita. Rusakko, ketun jäljet. Ei roskia, ei autoja, ei ihmisiä.

50 km ajomatka yhteen suuntaan, jotta tarhakoira pääsisi kävelylle metsään. Luuletko, että nämä tarhan vapaaehtoiset ovat ihan järjissään? Kyllä vai ei?

Oli vastaus mikä tahansa, me tarhakoirat pääsemme kävelylle metsään. Metsälenkki on tietenkin harvinaista herkkua, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Jaksan monta päivää tarhaelämää päästyäni pitkälle, rentouttavalle lenkille metsään oman ihmisen kanssa.

Minut löydettiin vaeltelemasta kaduilla ja päädyin tarhalle lokakuussa 2020. Nyt haussa on oman ihminen, oma metsä. Pitkät metsälenkit, yhteiset metsälenkit. Leikkiminen, koulutus, rakkaus.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!