Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Zekas ♂ leikattu VARATTU

Syntymäaika/ Ikä arvio: 05.2020
Koko: n. 35-40 cm, 6 kg
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: iloinen, energinen

In English: Please find information about the adoption process in English and New Owner for at the end of the Finnish text.

24.2.2021

Miten ihmeessä vangit olivat saaneet minut, pikkukoiran, salakuljetettua vankilaan, kukaan ei tiedä. Asuin vankien kanssa lähes puoli vuotta ennen kuin vartijat huomasivat minut, laittoman asukkaan, ja lähettivät minut tarhalle.

Älä siis ihmettele, jos missä tahansa vieraassa paikassa jähmetyn ja katson ympärilleni lautasenkokoisilla silmillä. Koko maailmani oli vankilan selli ja sen jälkeen tarhan eläinlääkärinklinikka.

Katsos, kun tulin tarhalle niin sairastuin heti parvovirukseen. Tuo virus on varsinainen tarhakoirien riesa ja tappaja, varsinkin nuorille pikkukoirille kuin minä, vähän huonolla ruualla, vähän heikossa kunnossa, vähän huono immuniteetti.

Olin ihana, rakastavainen, iloinen pikkukoira ja minusta näki, että vangit olivat kasvattaneet minua rakkaudella. Siksi oli todella sydäntäsärkevää, että makasin liikkumatta, sairaana, tiputuksessa päivästä toiseen. Joka aamu tarhan työntekijät avasivat klinikan oven ja pelkäsivät näkevänsä minut kuolleena.

Olen taistelija, en mikä tahansa pikkukoira. Selvisin parvoviruksesta. Taisteluni ei kuitenkaan ollut ohi, vaan sairastuin verenmyrkytykseen. Koko kehoni ole pelkkää aukinaista, veristä haavaa. Kohtasin kipuni urheasti ja taistelin. Silloin tarhan työntekijä kuiskaili korvaani, että jos selviän, pääseen Suomeen omaan rakastavaan kotiin, jossa saan nukkua pehmeällä sohvalla ja käydä lenkillä ja koirapuistoissa oman ihmiseni kanssa, jossa saan hyvää ruokaa, rakkautta, huomiota ja leikkejä. Jos selviän tästäkin, pääsen Suomeen.

Kun tarhan työntekijät ovat joka päivä tekemisissä aika kauheiden asioiden kanssa ja näkevät kärsiviä eläimiä ja ikäviä ihmisiä, niin väkisinkin sitä alkaa uskoa ihmeisiin. Minä selvisin hengissä, koska haluan Suomeen omaan kotiin. Näin yksinkertaista se on, kun uskoo ihmeisiin.

Etsimme pikku taistelijalle maailman parasta, kärsivällisintä ja rakastavaisinta perhettä. Minulle pitää näyttää, minkä vuoksi minun kannatti taistella.

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Ruokaviraston kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tietoa multiresistenssistä
3) rescueiden terveystilastoa
4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaj kaavakkeen.
Jos haluat asioida kanssamme suomeksi käytä tätä lomakketta: uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 590,-

- Koiran tunnistusmerkintä eli mikrosiru.
- Kaksi raivotautirokotusta.
- Kaksi yhdistelmärokotusta (maksatulehdus, penikkatauti, parvo, leptospiroosi).
- Kennelyskärokote.
- Sterilointi / kastrointi. Kaikki Suomeen tulevat koiramme leikataan.
- Ekinokokkoosimadotus ja ulkoloishäätö.
- Eläinlääkärintarkistus
- EU-lemmikkipassi.
- Tautitestaukset kahdeksan eri sairauden varalta: Sydänmato (d. immitus), ihomato (d. repens), ehrlichioosi, anaplasmoosi, borrelioosi, babesioosi. Leishmania pistokokein. Giardia testi.
- Koiran merkintä turvasiru.fi palveluun koiran saavuttua Suomeen.
- Koiran kuljetus maateitse Liettuasta Suomeen pääkaupunkiseudulle.
- Traces asiakirja koiran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti.
- Koiralle sopivat Suomessa valmistetut Design Dog - jarruvaljaat kokoheijastimilla.
- Raivotaudin vasta-aineiden tarkistus EU:n hyväksymässä laboratoriossa.

______________________________________________________________________________

In English

If you want to adopt a dog, please read the "New owner info" and fill out the "New owner form". Filling out the form doesn't oblige you to anything yet.

New owner info
If you want to communikate in English, please use this form New owner form
Suomenkielinen kaavake löytyy ylempää!