Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Zoja KOTIUTUNUT

Koko: n. 65 cm
Syntymäaika / Ikä: 02.2018
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Penkta Koja

Luonne: Iloinen, rohkea ja leikkisä

10.5.2019

Tulin tarhalle joulukuussa 2018. Katsos, olin eksynyt vahintopentuna yhden maatilan pihalle ja ihmiset ilahtuivat, kun olin pieni ja söpö. Minä kuitenkin jatkoin kasvamista ja isona koirana minusta ei pidetty. Perhe toi minut aika nopsaa tarhalle.

Olen jättivauva. Sellainen iloinen, huoleton kaikkien ystävä. Tulen toimeen muiden koirien kanssa, rakastan leikkimistä ja kaikkia niitä uusia leluja, joita tarhan tytöt minulle ostavat. Olen rohkea enkä ole tarhalla oikein pelännyt ketään enkä mitään. Toivat oikein koirankouluttajan minua katsomaan. Tämä sanoi, että olen ihan huippuluonteinen koira, vaikka selvästi tarvitsen enemmän ihmisen huomiota ja peruskoulutusta.

Lapsia olen nähnyt vähäsen, ne pikkuihmiset kun tulivat minua varta vasten katsomaan ja antoivat nameja. Otin namit heidän pikkukäsistään liikuttavan varovaisesti. Tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-