Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Zuzi nyk. SaraKOTIUTUNUT

Syntymäaika / Ikä arvio: 03.2018
Koko: n. 30 cm (3,5 kg)
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Penkta Koja

Luonne: hento ja hellä

27.6.2019

Minut löydettiin kadulta ja minut löytänyt nainen piti minusta kovasti, olenhan pikkuinen kuin piirakka ja kaikinpuolin suloinen. Hän halusi pitää minut itsellään, mutta noin viikon kuluessa olinkin tarhalla. Tarhan tytöt on tosi skeptisiä (ne itseasiassa usein vihaa ihmisiä) eikä ihan uskoneet sitä, että en ollut muka tullut juttuun naisen toisen koiran kanssa. Rivien välistä he ymmärsivät, että nainen pelkäsi minun odottavan pentuja. Se kuulosti todenmukaisemmalle syylle tuoda minut tarhalle.

Miksi kaikki ongelmat sysätään tarhojen niskoille? Miksi nainen ei olisi voinut viedä minua eläinlääkärille ja ottaa selville, onko pentuja tulossa vai ei? Olisi voinut madottaa minut ja rokottaa. Niin moni ihminen voisi vähän auttaa kadulta löytyvien koirien hoitamisessa, mutta helpompaa on vain tuoda meidät tarhalle.

No eipäs valiteta. Ehkä nyt minulla on mahdollisuus löytää IHAN TÄYDELLINEN koti.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-