Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rastis KOTIUTUNUT

Ikä: n. 6 vuotta
Koko: alle 40 cm
Sijainti: Liettua / Penkta Koja

Luonne: ystävällinen poika, kaikkien kaveri

16.1.19

Minä olen nyt vähän sellainen erilainen tapaus. Minun nykyinen kotini on nimittäin eläinlääkäriasema. Olen eläinlääkärien projektikoira ja maskotti. No kerron koko jutun.

Pari kuukautta sitten vuoden 2018 lopussa keskellä talvea minut löydettiin maaseudulta. Olin aika kurjassa kunnossa. Laiha ja kaulassa iso haava. Ilmeisesti joku on päässyt puremaan minua pahasti. Toinen silmäni oli vahingoittunut. Puhumattakaan siitä, että minulla oli hurjan kylmä ja olin hurjan peloissani.

Ihmisille kävi minua kovasti sääliksi ja he toivat minut eläinlääkärinasemalle lopetettavaksi. Ihmiset jotka minut löysivät, heillä ei ollut rahaa alkaa parantamaan minua eikä heillä ollut tarjota minulle kotia. Onneksi he välittivät niin paljon, että halusivat auttaa minut pois kärsimyksistäni. Eläinlääkäreillä ei mennyt kuin kaksi nanosekuntia rakastua minun ihanaan luonteeseeni. Kaikesta kurjuudesta huolimatta katsoin heitä pahoilla silmilläni, heilutin häntää ja olin niin onnellinen. Sitä paitsi, mitä eläinlääkärit muuta tekevätkään kuin parantavat koiria? Kaulani ommeltiin kiinni, hampaat putsattin, annettiin hyvää ruokaa, sitten tarkkailtiin silmiä ja todettiin, että en ole mitenkään sokea. Kun vahvistuin, minut myös kastroitiin. Takkuturkkini harjattiin ja leikattiin. Minä en yhtään kertaan koskaan valittanut. Kestin kaikki toimenpiteet häntää heiluttaen. Ihan kuin olisin tiennyt, että nämä ihmiset haluavat pelkkää hyvää ja aikovat tehdä minusta terveen ja onnellisen koiran. Minulle voi pukea vaikka minkälaisen takin päälle ja ulkona kuljen rauhallisesti aina ihmisen vieressä.

Tyttökoirien kanssa tulen hyvin toimeen, poikakoirille saatan sanoa murahduksen. Pidän kissoista.

Täällä klinikalla saan asua toimistossa ja minut viedään ulos kolme kertaa päivässä. Yöt vietän myös täällä klinikalla. Olen kaikkien ystävä. Löytyisikö minulle ansaitsemani oma koti?

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-