Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Straikas KOTIUTUNUT

Koko: n. 60 cm
Ikä: arviolta alle 1 vuotta
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: energinen, persoonallinen jättinalle

13.2.18

Huomio kaikki isojen koirien ihailijat! Tässä minä olen, jättivauva, sydäntensärkijä. Minä harhailin ympäri kaupunkia ja vähänkös ihmiset pelkäsi minua. Varsinkin kun rakastan ihmisiä ja olin hyppimässä kaikkien syliin. Ei ole väliä onko nainen, mies vai lapsi, minä rakastan ihan kaikkia.

Olen villi vintiö ja persoonallinen nallukka. Kun tullaan lenkiltä takaisin tarhalle, niin laitan kokonaan jarrut päälle. En ikinä koskaan halua mennä takaisin häkkiin. Siinä on sitten kaikilla nauramista kun kierähdän selälleni siinä pihalla ja leikin moniraajahalvaantunutta. Jos pidät salaisuuden, voin kertoa myös kaikki muut jutut joista en tykkää. Inhoan autoja ja jos nuo ihmiset nyt vain vois joskus tulla järkiinsä ja päästää minut irti remmistä, niin purisin niitä auton pyöriä ja jahtaisin ne autot hemskattiin täältä.

Muut koirat on typeriä ja tylsiä. Ihmiset on kivempiä. Kaupunkiolot on hirveitä. Kaupungissa on liian paljon stressiä. Olen maaseudun poika. Minut adoptoitiin jo kerran, mutta parin viikon kuluttua tulin bumerangina takaisin. En kuulemma osaa ollenkaan asua kaupungilla. Olen hirveän tottelematon. Sillä ihmisellä ei ollut mitään tajua siitä, miten vaarallista kaupunkiasuminen on ja miten hyvä poika olin, kun yritin suojella häntä kaiken maailman lumilingoilta ja pakettiautoilta. Ehkä olisi kuitenkin turvallisempaa, että pääsisin asumaan jonnekin rauhalliselle maaseudulle tai omakotitaloalueelle. Ilman muita koiria. Niin että kaikki rapsutukset olisivat vaan minulle. Laita postia vähän äkkiä, en halua että kaunein nuoruuteni kuluu täällä häkissä istuen.Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-