Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Asha ♀ leikattu

Ikä/ syntymäaika arvio: 2011
Koko: n. 45 cm / 17 kg (2017)
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: ihana, rakastava neitokainen

3.8.17

Minut löydettiin koiratarhan lähellä olevasta hylätystä talosta toisen koirakamuni kanssa. Olen selvästi ihan oikea katukoira, syntynyt ja kasvanut kaduilla. Elä siis ihmettele, jos ensitapaamisella olen epäluuloinen ja haukun, se on vain pintakuorta. Olen tarhalla oppinut rakastamaan ihmisiä ja kunhan tutustun sinuun, olen mitä ihanin ja rakastavin koira. Minua kutsutaan oravaksi, sillä tykkään hypiskellä huonekalujen päällä. Nauravat, että jos minulla olisi terävämmät kynnet, niin kiipeisin puuhun asumaan.

Pet Rescuelta tuli kesällä -17 henkilö vapaaehtoiseksi tänne meidän tarhalle. Alkuun katselin häntä tarkkaavaisena hieman kauempaa ja seurailin hänen puuhiaan. Huomasin, että hänkin katseli välillä minua ja hymyili kiltisti.Muutama päivä meni ja hän tuli joka päivä säännöllisesti ja minua alkoi aina enemmän ja enemmän kiinnostaa mikä tämä uusi tyyppi oikein on. Kävelin vaivihkaa välillä hänen ohi ja nuuhkaisin ohimennen, mutta hän aintoi minun olla rauhassa. Eräänä päivänä hän putsaili häkkiä meidän huoneessa ja kun oli niin keskittyneenä työntouhuissaan, menin hiljaa ihan viereen ja tungin pääni samaan häkkiin katsomaan tarkemmin mitä hän oikein touhuaa. Kun hän huomasin minut ihan vierellään ja katsoi, lipaisin häntä iloisesti poskelle ja siitä ystävyytemme alkoi. Sen päivän jälkeen teimme kaikki päivän työt yhdessä ja tietenkin hänen uusinpiin tehtäviin kuului myös rapsutteluhetket kanssani.Hän kertoi minulle paljon Suomesta ja että eräänä päinä minullakin on koti siellä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-