Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Harlis KOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2015
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: supercharmantti karvainen pikku poika

16.1.19

Olen supercharmantti karvainen pikkujötikkä. Rakastan lenkkeilyä ja ihmisiä ja niitä pikkuihmisiä joita sanotaan lapsiksi. Tarhalla käy paljon vapaaehtoisia perheitä ulkoiluttamassa koiria ja minusta tykätään.

Sitten ne asiat jonka takia olen ollut tarhalla jo syksystä 2017 lähtien. Olen vähän remmirähjä ja tykkään haukkua autoille. En tykkää muista koirista enkä kissoista (nam, paitsi lounaaksi). No siinä se sitten onkin. En ole siis mikään paha koira, mutta nämä paikalliset haluaa mielummin ihan super kiltin koiran joka on yhtä kiltti kuin pehmolelu. Minä en ole sellainen, sanoinhan olen charmantti mies. Kuka haluaa pehmolelun kun voi saada oikean koiran. Koirat haukkuu. Koirilla on joskus omia mielipiteitä jutuista.

Toisessa videossa näkyy kun nämä tytöt vihdoin vei minut oikeasti kampaajalle. Yök. Nyt näytän ihan söpölle!

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa


Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-