Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jogis ♂ leikattu

Koko: n. 30 cm
Ikä: n. 6 v.
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: ystävällinen, ihmisen läheisyyttä rakastava poika

11.6.18

Niin se aika vaan rientää eteenpäin kovaa vauhtia.

Me täällä Nemiksen kanssa vielä tarhalla ihmetellään elämää ja odotetaan sitä onnen päivää, kun meille kerrotaan että nyt on sinun aika lähteä omaan kotiin.
Kotiin jossa ei ruoasta ja rakkaudesta ole pulaa ja saa nukkua sohvalla tai sängyssä on perheen kainalossa ja nautitaan yhteisistä kävelyhetkistä.

Olen tottunut elämään muiden koirien kanssa ja nyt tarhallakin asutaan koirahuoneessa useampi kaveri seurana, eli voisin hyvin muuttaa perheeseen missä olis koiraseuraakin, tai vaikka Nemiksen kanssa yhdessä.

Olisiko minun oikeisti mahdollista päästä omaan kotiin?

21.3.18

Muistatteko mummon ja hänen 11 koiraansa? Meidät kaikki tuotiin tarhalle ja syötettiin oikein pulleiksi. Tarhalla on nyt vierähtänyt neljä kuukautta ja osa meistä on päässyt omaan kotiin. Ystäväni Klausas lähti Suomeen.

Meitä kaikkia on madotettu ja rokotettu ja leikattu ja meillä kaikilla oli tosi itsepäinen yskä. Nyt terveydentila alkaa olla tosi hyvä ja me tarhalle jämähtäneet pikkuisetkin oltaisiin valmiita omiin koteihin. Meitä vielä opetetaan kulkemaan remmissä, mutta meillä kaikilla on vähän laiskuustauti. Me rakastetaan tarhan koirahuoneen sohvaa eikä tykätä olla ulkona kun on kylmä. Ollaan laiskojen ihmisten sohvaperunakoiria.

Olen ystävällinen tyttö koirille ja rakastan ihmisen läheisyyttä.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-