Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kivis KOTIUTUNUT

Ikä/ syntymäaika arvio: 2013
Koko: noin 50 cm
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: rohkea, iloinen ja leikkisä poika

19.12.18

"Vieläkö sinä olet täällä tarhalla?", puuskahtivat jotkut suomalaiset, kun näkivät minut häkissäni. Olen ollut täällä huhtikuusta lähtien ja se on täkäläisittän jo paljon, kun kysymys on minunlaisestani täydellisestä koirasta pääkaupunkiseudun tarhalla. Vaikka itse sanonkin. Olen rohkea, iloinen, leikkisä ja terve kuin retiisi, niinkuin paikalliset sanoisi.

Kuljen mukana kaikissa kissanristiäsissä ja kouluissa, kun tarhan tyypit vie meitä valistamaan nuorisoa ja kaupunkilaisia siitä, miten paha on hylätä koiria. Minut on helppo ottaa minne vain.

Olen oikea esimerkkitapaus tarhakoirasta. Asuin pienessä Radviliskis-kylässä ja omistajani lähtivät ulkomaille parempien työpaikkojen perässä. He eivät edes vaivautuneet tuomaan minua tarhalle. Jättivät vaan siihen ulos kadulle asuntonsa ulkopuolelle. Vähänkö se harmitti naapureita. Minut tuotiin pääkaupunkiin asti tarhalle, onneksi. Täällä on ihan kivaa. Minua viedään lenkeille ja minulla on oma lämmin peti ja häkki, niinkuin koirahotellissa. Minulla on lelujakin, koska rakastan leikkimistä.

Täydellinen koira. Muista se. Tällaisia meitä istuu tarhoilla ja odottaa omaa perhettä.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-