Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kivis ♂ leikattu

Ikä: n. 5 vuotta
Koko: noin 50 cm
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: rohkea, iloinen ja leikkisä poika

19.12.18

"Vieläkö sinä olet täällä tarhalla?", puuskahtivat jotkut suomalaiset, kun näkivät minut häkissäni. Olen ollut täällä huhtikuusta lähtien ja se on täkäläisittän jo paljon, kun kysymys on minunlaisestani täydellisestä koirasta pääkaupunkiseudun tarhalla. Vaikka itse sanonkin. Olen rohkea, iloinen, leikkisä ja terve kuin retiisi, niinkuin paikalliset sanoisi.

Kuljen mukana kaikissa kissanristiäsissä ja kouluissa, kun tarhan tyypit vie meitä valistamaan nuorisoa ja kaupunkilaisia siitä, miten paha on hylätä koiria. Minut on helppo ottaa minne vain.

Olen oikea esimerkkitapaus tarhakoirasta. Asuin pienessä Radviliskis-kylässä ja omistajani lähtivät ulkomaille parempien työpaikkojen perässä. He eivät edes vaivautuneet tuomaan minua tarhalle. Jättivät vaan siihen ulos kadulle asuntonsa ulkopuolelle. Vähänkö se harmitti naapureita. Minut tuotiin pääkaupunkiin asti tarhalle, onneksi. Täällä on ihan kivaa. Minua viedään lenkeille ja minulla on oma lämmin peti ja häkki, niinkuin koirahotellissa. Minulla on lelujakin, koska rakastan leikkimistä.

Täydellinen koira. Muista se. Tällaisia meitä istuu tarhoilla ja odottaa omaa perhettä.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-