Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lape KOTIUTUNUT

Koko: n. 55 cm

Ikä: arviolta alle 2 vuotta
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: ihana, rohkea, kiltti neiti, joka tulee kaikkien kanssa toimeen

22.10.18

Olen ollut tarhalla jo huhtikuusta ja tytöt ei voi enää odottaa kauempaa että löytäisin oman kodin. Älä käsitä minua väärin, he rakastavat minua koska olen aina iloinen ja tulen kaikkien ihmisten, lasten ja koirien kanssa toimeen. Olen vaan niin TÄYNNÄ rakkausenergiaa että minun pitäisi päästä omaan kotiin, jossa saisin normaalin verran liikuntaa ja koulutusta. Täällä tarhalla joudun erikoistumaan peittojeni tuhoamiseen ja tyttöjen juuri istuttamien kukkapenkkien kaivamiseen.

Olen niin mahtavan ihana, rohkea ja kiltti koira, että pääsen aina joka kissanristiäiseen mukaan. Minua on viety kaikenlaisiin konsertteihin ja rescuetapahtumiin, joissa olen saanut pussailla lapsia ja kertoa siitä, miten paha juttu on hylätä koiria. Minut itseni löydettiin kaduilta harhailemasta eikä menneisyydestäni tiedetä mitään.

Jos haluat innokkaan harrastuskaverin vaikka mihin koirakouluun ja energisen lenkkeilijän, niin olen koirasi. Perheessä voi olla lapsia vaikka kuinka ja muita koiria. Ainoa mistä en pidä on kissat. Kissat on mielestäni turhia ja ne pitää jahdata vaikka mihin.

Olen madotettu, rokotettu, leikattu ja melko valmis pakkaus omaan kotiin. Ai niin, olen myös ihan mahdottoman kaunis koira.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-