Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Monis ♂ leikattu


Ikä/ syntymäaika arvio: 2011
Koko: n. 30 cm
Sijainti: Liettua/ Tautmiles

Luonne: seurallinen, tykkää olla lähellä, haluaa tutustua rauhassa

3.3.17

Tarinani alkoi talvella 2013, kun omistajani otti yhteyttä koiratarhaan. Meitä karvakuonoja asui samassa asunnossa yli 30, eikä koiran elämällä oikein ollut tilaa. Kun saavuin tarhalle, olin hyvin säikky enkä suostunut tulemaan ulos häkistäni, mikäli ihmisiä oli lähelläni. Minua pelotti niin kovasti. Olen myös joutunut kokemaan elämäni aikana kaltoinkohtelua ja se on vaikuttanut erityisesti suhtautumiseeni miehiin. Vaikka arastelenkin ihmisiä, koen olevani suuri ja mahtava uros ja mielelläni näytän sen myös muille lajini edustajille. Haukun helposti vastaantuleville koirille ja toiset urokset koen uhkaksi.

Kun opin tuntemaan läheiset ihmiseni, olen mitä mainiointa seuraa. Muodostan läheisen siteen ihmisiini ja seuraan heitä kuin varjo. Minne ikinä menetkin, lupaan pysyä kintereilläsi! Tarhatäti kertoi, että minulla on taito lukea ihmisen käyttäytymistä. Huonoina hetkinäsi olen valmis piristämään ja vaaran uhatessa puolustamaan, ei väliä minkä kokoinen uhka on vastassa. Vaikka toivonkin viettäväni paljon aikaa lähelläsi, osaan myös tarpeen vaatiessa rauhoittua omiin oloihini ja pysymään pois jaloista.

Jos sinulla on asunnossasi kissa tai muita pieniä lemmikkieläimiä, toivon sinun ymmärtävän, etten luultavasti pysty elämään heidän kanssaan.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja vitoisrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-