Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Smaile Kotiutunut


Koko: n. 45 cm
Ikä: arviolta n. 7 vuotta
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: kiltti, aina hymyilevä kaikkien kaveri

4.1.18

Kyllä uudessa ihmissukupolvessa on paljon toivoa! Ajatelkaa, kävelin kaduilla useita päiviä ja vaikka ihmiset minut huomasivat, niin kukaan ei oikein välittänyt. Sitten joku hermostui ja sitoi minut tien vierelle aitaan. Aikamoinen neronleimaus eikö vain? Siinä sitten istuin taas monta päivää kylmissäni. Arvatkaa kuka vihdoin näki minut ja välitti minusta? Sellainen 11-vuotias tyttö! Hän ei yhtään pelännyt minua vaan otti narun irti aidasta ja vei minut kotiinsa.

Tytön vanhemmat vähän hämmästyivät, mutta antoivat minun olla siellä muutaman päivän koska olin niin kiltti ja niin tosi väsynyt. Lämpimässä asunnossa nukuin ihan monta tuntia putkeen. Olin niin onnellinen ja kiitollinen. Perhe ei voinut minua kuitenkaan pitää, vaan toi minut tarhalle.

Täällä olen ihan kaikkien lempikoira. En hauku, en hosu, en hermoile. Olen kiltti kaikille ihmisille ja muille koirille. Haluan aina tehdä kaikki oikein, että minusta tykättäisiin ja saisin paljon haleja. Olen myös tosi siisti tyttö. Nimeni on vähän niin kuin “smile”, eli hymy, koska näytän aina sille että hymyilisin.

Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-

HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikkoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?