Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tike ♀ leikattu Kotiutunut

Koko: n. 30 cm (4 kg 12.3.18)
Ikä: n. 8 v.
Sijainti: Liettua/ Tautmiles

Luonne: tulee toimeen kaikkien kanssa ja rakastaa ihmisiä

12.3.18

Minä ja poikani Tikis ihmeteltiin kovasti, mitä tapahtui meidän omistajalle kun eräänä päivänä ei päästy sisälle taloon ja odotettiin tosi kauan yksin ulkona kylmässä. Tarkalleen kolme kuukautta, sanoivat ihmiset jotka tulivat meitä ihmettelemään yhtenä päivänä.
Ne oli naapureita ja sitten sellaisia toisenlaisia ihmisiä, jotka ottivat meidät mukaansa ja toivat tarhalle. Juuri ajoissa, he sanoivat, koska talvi oli tulossa ja meille olisi käynyt hullusti.

Koska me ollaan uskollisia koiria, niin eihän me mihinkään lähdetty kotioven luota. Oltiin huolissaan omistajasta. Kuulemma omistajaa ei enää ole ja tarha on nyt kotimme.
Tarhan ihmisten mielestä minä ansaitsemme oman kodin, vaikka olen seniorirouva.
Olen super kiltti, tulen kaikkien koirien kanssa toimeen ja rakastan ihmisiä. Jos rakastat minua takaisin, et tule katumaan.


HUOM.
Seniorikoiran adoptointi on vastuullinen asia.
Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - viikoja, kuukausia, vuosia? Seniorikoirilla voi olla piileviä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata, eivätkä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti.
Kukaan ei tiedä tarkkaan, kuinka vanha tarhalle joutunut seniorikoira on. Seniorikoiran hoitoon voi mennä enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet, erittäin huonot hampaat.

Vuosina 2016-2017 yhdistyksemme on tuonut Suomeen 17 seniorikoiraa, joista 4 on kuollut vajaan puolen vuoden sisällä Suomeen tulosta, eli n. 20%. Tähänkin pitää varautua.

Harkitsethan tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan?


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän sisällä, joten odottelethan rauhassa :)
Koiran kulukorvaus 380,-

Tike ja Tikis