Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Undine nyk. Unni KOTIUTUNUT

Koko: n. 50 cm
Syntymä/ ikä arvio: 6.2016
Sijainti: Suomi
Alkuperä: Liettua / Tautmiles

Luonne: aktiivinen ja oppivainen neito jolla riittää myös vahtiviettiä

29.11.2019

Minä muutin Suomeen ja maaliskuussa 2018 ja olen asunut ihanassa, aktiivisessa perheessä.
Olen vain todella vahtiviettinen ja nyt etsisin kotia enemmän maaseudulta.

Tarvitse perheen, jolla on hyvää kokemusta koirista ja osaa auttaa minua oppimaan ettei vieraat ihmiset ole uhka. En nimittäin päästä ketään vieraita kotiin ja olen jopa mustasukkainen perheen yhteisistä hellyyttelyistä, koska minä haluasin olla aina osallisena ja se joka saa pusut. Saan heti haukkukohtauksen, jos hellyytyksiä jaetaan ilman minua.

Rakastan omia ihmisiäni yli kaiken ja rakastan koirakavereita ja leikkimistä. Lenkkeily, samoilu metsissä, vaellus ja kaikenlainen puuhastelu on ihan parasta ja kun sitä saa tehdä oman perheen kanssa. Koirapuistoissa juokseminen kamujen kanssa on huisi kivaa ja siellä ihmiset on mukavia, koska en tunne heitä uhkana. Osaan hyvin myös peruskäskyt ja olen hyvä lenkkiseura ja kuljen nätisti juoksulenkillä.

Minulle isoin ongelma on kodin ja autojen vahtiminen ja se on todella voimakasta. En pysty hillitsemään itseäni, jos joku lähestyy kotiamme ja tähän tarvitsen apua. Minun tilanteesta on konsultoitu kouluttajia ja tästä on mahdollista päästä yli, mutta se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä ja oikeita apuja. Kun ihminen tulee minulle tutuksi ei mitään ongelmaa ole ja moikkaan iloisesti, mutta vieraat ihmiset ovat minulle haaste.

Nykyinen perheeni haluaa mielellään auttaa jos minulle uusi koti löytyy ja heillä on aina hoitopaikka valmiina, jos tarvitset apua sellaisen asian suhteen.

Kysy minusta rohkeasti lisää.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2
ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote
Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 200,- kodin vaihto

Ennen Suomeen tuloa

6.1.18

Tarhan ihmiset ajattelevat, että minussa voisi olla jotain bordercollieta, saksanpaimenkoiraa tai australianpaimenkoiraa. Olen IHAN hurjan aktiivinen ja oppivainen ja tarvitsen paljon tekemistä. En lähde ihmisen luota mihinkään ja opin tosi nopeasti vaikka mitä temppuja. Voisin olla mahtava harrastekoira vaikka mihin lajiin.

Asun tarhan maaseutupaikalla, mutta usein joudun olemaan ketjussa koirankoppiin sidottuna kun koiria on niin paljon. Joskus riitelen muiden tyttökoirien kanssa, mutta poikaystävistä tykkään.

Näin minä asuin ennen tarhalle tuloa.

Tässä on suloinen vauvelini, joka on päässyt jo omaan kotiin.