Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ziulis ♂ leikataan (sokea)

Ikä: n. 10 vuotta
Koko: n. 40 cm
Sijainti: Liettua / Tautmiles

Luonne: hurmaava, ystävällinen seniori

16.1.19

Elokuussa 2018 minut napattiin kadulta tarhalle eikä kukaan ole minua pahemmin kaivannut. Olen IHANA seniori. Rakastan kaikkea ja osoitan rakkauttani ihmiselle yllin kyllin. Minua voi silittää ja rapsuttaa ja halia. Kuljen hienosti remmissä ja olen muutenkin oikea herrasmies. Tulen toimeen kaikkien koirien kanssa.

Sydämeni on tutkittu ja näyttäisin olevani kaikin puolin terve seniori. Paitsi että olen sokea. Se ei tietenkään minua haittaa. Mahdollisuuteni saada koti täällä kotimaassani on aika pieni, ehkä Suomesta löytyisi perhe, jolle pikkuseniori koirat ovat heikko kohta.


Vanhemman koiran adoptointi on vastuullinen asia.

Kukaan ei tiedä kuinka paljon elämää heillä on jäljellä - kuukausia, vuosia?

Vanhemmilla koirilla voi olla vaikka mitä sairauksia joita tarhan olosuhteissa ei huomata eikä eläinlääkärit löydä ellei koiraa tutkita kunnon laitteilla - röntgenillä ja ultralla korvasta varpaaseen asti. Vanhemman koiran hoitoon menee varmasti enemmän rahaa kuin nuoren koiran hoitoon. Usein tarvitaan kipulääkitystä, erikoisruokavaliota, ravintolisiä. Piileviä vikoja voi olla sydänviat, munuaisen ja maksan vajaatoiminnat, nivelrikot, vanhat vammat, kasvaimet. Harkitse tarkkaan pystytkö selviämään ikävistäkin yllätyksistä, joita seniorikoiran kunto voi tuoda tullessaan? Jos vastaus on kyllä, vanhemmat koirat ovat mitä ihanampia perheenjäseniä ja kiitollisia niin vähästä: kunnon levosta, rauhasta, pikkulenkeistä, rapsutuksista ja nameista. Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin tarjota seniorikoiralle hänen ansaitsemansa loppuelämä ihmisen parhaana ystävänä.


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin luethan ensin nämä asiakirjat:

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1 ja osa2
3) rescueiden terveystilastoa

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 380,-