Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kalcita KOTIUTUNUT

Syntymäaika / ikä arvio: 2015
Koko: n. 50 cm
Sijainti: Liettua
Alkuperä: Liettua / Utenas

Luonne: hellämielinen, rauhallinen

20.3.2020

Meitä oli kolme lammaskoiraa sellaisella kauhujen pihalla. Tai ei edes pihalla, vaan metsän reunalla mutaisessa kulmauksessa, ketjuilla hökkelikoirankoppeihin kiinnitettyinä. Omistajilla oli alkoholi mielessä päivät ja yöt. Miten me selvittiin tästä elämästä, se on ihme. Miten me selvittiin niin luottavaisina ja ihanina koirina, se on toinen ihme.

Ollaan lammaskoiria, koska me kaikki oltiin yhtälailla hurmaavan kiharakarvaisia, Avukas, Vupi ja minä. Eläinsuojelijat toivat meidät tarhalle loppuvuonna 2019 ja istuimme siellä talven yli. Olemme maaseutukoiria ja tarhamme sinnittelee ihan eri haasteiden kanssa, kuin kaupunkien tarhat. Moni meistä asuu ulkona koirankopeissa tilanpuutteen takia. Hyviä uusia perheitä ei ole paljon ja varsinkin talvisin paikalliset adoptiot ei suju. Keväällä sitten ihmiset herää ja etsii isovanhemmille seuraa ja pihalle vahteja. Joidenkin suomalaisten mielestä me voitaisiin etsiä parempaa elämää. Kun kaikeksi onneksi Liettuan kaupungeissa tilanne paranee, tarhoilla on rahaa ja hyvät perheet adoptoi tarhakoiria nopsaa, niin Pet Rescue Finland siirtyy maaseudulle auttamaan. Auttamaan meitä.

Turkkini on upea harmaanhopeinen tiivis ja karhea, voi miten hienolle näyttäisin kunnon pesun ja monien hyvien aterioiden jälkeen, kunnon lenkkien vahvistamien lihaksien kanssa.

Ikäni on aika lailla arvio. Valmistaudu mihin tahansa 4-7 väliltä. Näin on välillä meidän huonoa elämää viettäneiden koirien kanssa. Olen riskihankinta, mutta joskus elämässä on kaikkein antoisinta vähän riskeerata ja tehdä Tuhkimokoirasta Prinsessa.

Suomeen tulevat koiramme on sirutettu ja rokotettu vähintään kahteen kertaan (raivotauti ja viitosrokote). Koirat on testattu seuraavien tautien osalta: babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi (punkkien levittämät taudit) sekä d. immitus (sydänmato), d. repens ja leishmanioosi (hyttysten välittämät taudit).

Kaikki koiramme tulevat Suomeen Eviran kaupallisen tuonnin sääntöjen mukaisesti Traces-järjestelmään merkittynä ja tautitestaukset tehdään Responsible Rescue sitoumuksen suositusten mukaisesti. Koirat on madotettu säännöllisesti tarhalla asuessaan sekä saaneet matkaviikolla lakimääräisen matolääkityksen ekinokokkoosia aiheuttavaa heisimatoa vastaan.

Koirat merkitään Suomessa turvasiru.fi-palveluun, jonne omistaja saa omat tunnukset.

Yhdistyksemme toimii jatkuvasti Suomeen adoptoitujen koirien kotimaassa Liettuassa pyrkimyksenä vähentää hylättyjen koirien määrää (jatkuvat koirien steriloinnit/kastroinnit sekä valistustyö) ja auttaakseen tarhalla asuvien koirien elämänlaadun parantamista.

Kiitos, kun tuet vastuullista koiran adoptointia!

Mikäli olet kiinnostunut minusta,niin luethan ensin nämä asiakirjat

1) uusi omistaja infon
2) tärkeää tietoa multiresistenssistä: osa1, osa2 ja osa3
3) rescueiden terveystilastoa

4) ruokaviraston tiedote

Kun olet lukenut yllä olevat tärkeät infot, niin voit täyttää uusi omistaja kaavakkeen

Koiran kulukorvaus 390,-