Penkta Koja – Viides jalka

Penkta Koja on vuonna 2010 perustettu Liettuan suurin koiratarha, joka sijaitsee Linksmakalnis asuinalueella noin 40 km Kaunasista. Tarhalla on jatkuvasti yli 200 koiraa ja noin 50 koiraa eri puolilla Liettuaa kotihoidossa.

Tarha on laajentanut useasti toimintaansa vuosien kuluessa. Tällä hetkellä tarhalla on omat tilat ulkotarhoineen, palkattuja työntekijöitä sekä oma eläinlääkärinasema, jossa on kolme kokopäiväistä eläinlääkäriä.

Pet Rescue Finland aloitti yhteistyön Penkta Koja tarhan kanssa vuonna 2017. Tarhan omistaja Agne otti itse yhteyttä meihin ja toivoi, että osa koirista pääsisi Suomeen omaan kotiin. Penkta Kojan toiminnan peruspilareita on auttaa ihan jokaista koiraa, joka osuu tarhan toiminta-alueelle ja joista tulee avunpyyntöjä. Siksi omaa kotia tarvitsevia koiria on paljon.

Pet Rescue Finland on avustanut tarhaa hankkimalla eläinlääkärinasemalle laitteita, koirille lääkkeitä ja kustantamalla koirien eläinlääkärin kuluja. Tärkein apumme on kuitenkin hyvien kotien etsiminen Penkta Kojan tarhakoirille.

20172018201920202021
27394468139
TARHALTA ON LÄHTENYT KOIRIA SUOMEEN

Facebook: https://www.facebook.com/penktakoja
Kotisivut: www.penktakoja.lt