Ajankohtaista

Tulevat tapahtumat

Tapahtuman nimi
Ajankohta
Koirapuistotreffit Helsingissä
21.8.2022-21.8.2022
Koirakoulu – Ohitus teemapäivä
4.9.2022-4.9.2022
Koirakoulu – Arkitokoa kurssi
4.9.2022-18.9.2022
Koirakoulu – palkkauksen perusteet luento
24.9.2022-24.9.2022

Seuraa meitä somessa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 pv sitten
Pet Rescue Finland

Syksyn koirakouluissa on vielä tilaa! 🐶 Vapaita paikkoja on ohitus- ja palkkauskursseille.

Ohituskurssilla perehdytään tavallisimpiin haasteisiin, joita lenkillä voi kohdata; toisiin koiriin, ihmisiin ja erilaisiin kiinnostaviin asioihin. Kurssilla harjoitellaan ohituksia, sekä saat vinkkejä, miten harjoittelua jatketaan kotona.
Tutustu koulutukseen ja kouluttajaan tästä:

www.petrescuefin.fi/koirakoulu-ohitus-teemapaiva-2/

Palkkauskurssilla on myös vielä tilaa. Tällä luennolla kuulet palkkauksen tärkeydestä, sekä miten koiran oppimista voidaan vahvistaa positiivisesti palkkauksella.
Tutustu koulutukseen ja kouluttajaan tästä:

www.petrescuefin.fi/koirakoulu-ohitus-teemapaiva-2/

Nähdään kursseilla! 🐶
... Näytä lisääNäytä vähemmän

1 vko sitten
Pet Rescue Finland

Tämä on Brunon tarina, joka asui toisen koiran kanssa Liettuan maaseudulla eräässä rikkinäisessä ladossa. Molemmat koirat olivat kiinni lyhyellä ketjulla ja joutuivat elämään oman ulosteensa keskellä ilman ruokaa.

Naapuritalon asukas soitti VŠĮ Mažas drau in Anzelikalle ja pyysi häntä paikalle auttamaan, sillä hän oli huomannut koirien olevan koko ajan vain sisällä ladossa. Silloin selvisi, että koirien omistaja on ollut jo pitkään sängyn pohjalla aivoinfarktin vuoksi, eikä ole enää vain pystynyt huolehtimaan koiristaan.

Omistajalla on myös yksi sisäkoira, mutta eläimet eivät olleet tulleet toimeen keskenään ja hän oli joutunut laittamaan kaksi niistä latoon. Mies on täysin yksin sekä saattohoitopotilaana todella huonossa kunnossa - hän ei yksinkertaisesti ollut tiennyt mistä voisi pyytää apua koirien kanssa.

Bruno oli heikommassa kunnossa kuin toinen ladossa asunut koira, joten hänet otettiin mukaan tarhalle. Bruno ei kuitenkaan suostunut kenenkään muun käsiteltäväksi, kuin vanhan isäntänsä. Niinpä he yhdessä kävelivät hitaasti autolle, aina välillä leväten.

Nyt Bruno on tarhalla ja saa vain nukkua sekä syödä palauttaakseen voimansa. Hänen koirakaverinsa siirrettiin miehen pihalta löytyneeseen koirankoppiin ja hänet haetaan heti kun tarhalle tulee lisää tilaa. Aina kyse ei siis ole pelkästään ihmisten julmuudesta koiria kohtaan, vaan taustalla voi olla myös muunlaisia tarinoita.

Uusi tarha Liettuan maaseudulla on siis elintärkeä, jotta voimme pelastaa enemmän koiria surkeista olosuhteista. Lahjoita sinäkin, ja ole mukana auttamassa! 👇🏼❤️

www.petrescuefin.fi/tuote/rakennetaan-uusi-tarha/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Comment on Facebook

Kiitos teille kun pelastitte Brunon ja toivottavasti kohta kaveritkin pääsevät tarhalle odottamaan uutta kotia.

Eiköhän se tässä tapauksessa ole liettuan ongelma ei suomen eikä suomalaisten asia tässäkään ei mainita koirien rokotuksista mitään eikä niitten vanhemmista (onko edes tietoa) jos ei niin sieltä voi tulla mitä vaan ongelmia joita ei pidä missään tapauksessa tuoda suomeen ?

Tommoiset ihmiset jotka jättävät noin hoitamatta eläimensä Eivät ikinä tarvitse eläintä Ovat paskapäitä 🤔👁️🐕👹

Suloinen. ❤️

Ainakin ehtymätön bisnes. Vähän ku Äiti Teresa-vainaalla.

❤️🙏❤️

🙏❤️

💖

💖

🥲

View more comments

Uutiset ja tiedotteet

Tarhamatka 4.6.2022

|
Kesäkuun alussa joukko Pet Rescue Finlandin aktiivijäseniä ja koiranomistajia suuntasi kohti Latvian ja Liettuan rajaa Panevezyksen kaupungin laitamille, jossa sijaitsee Mazas Draugas yhdistyksen uusi tarha. Jos joku olisi kurkistanut autojen takapakkeihin, niin olisi hämmästynyt. Mukana oli moottorisahaa, viikatetta ja vaikka millaista työkalua. Tämä ei olisi mikään tavallinen lomamatka. Kaksi autollista pääsi matkaan jo torstaina ja…