Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ole mukana auttamassa rescue koiria ja kissoja

Eräänä kauniina päivänä perheemme huomasi, että meillä on niin paljon kokemusta, energiaa ja halua auttaa kodittomia eläimiä, että voisimme yhtä hyvin perustaa yhdistyksen, kutsua mukaan ystäviä ja jatkaa paremmin ja tehokkaammin sitä, mitä olemme tehneet koko elämämme - pelastaneet eläimiä!

Heidin, Jorman ja Jennin lukuisat lomamatkat Turkissa kuluivat auringonoton sijasta kadulta löytyneiden koirien ja kissojen hoivaamiseen ja paikallisten kissatarhojen avustamiseen. Kun perheeseen hankittiin lemmikkiä, ihana vanhempi herrasmies, kiinanpalatsinkoira Bandi, etsi kotia Italiasta Viron kautta ja villi kissanpentu Kida löytyi Viikin löytöeläinkodista.
Marjatta on usein tarjonnut rakastavan loppuelämän kodin Suomessa hylätyille aikuisille kissoille ja hänen nykyinen kiiltoturkkinen Roninsa oli ennen pelokas koditon kissa.
Liisalla on Vilnasta ruokakaupan edestä pentuna löytynyt kissa Sipsi ja moottoritien varrelta talviyönä pelastettu sekarotuinen koira Cinamon.

Kodittomista eläimistä huolehtiminen on tuonut elämäämme paljon iloa, rakkautta ja merkitystä. Tunnemme kiitollisuutta siitä, että kerran kaduilla nälkäisenä harhaillut tai ihmisen tarhalle hylkäämämä pelokas eläin on nyt terve ja onnellinen lemmikki, joka tervehtii meitä kotiovella iloisesti ja vie meidät reippaalle kävelylenkille. Niinpä tärkeä osa toimintaamme on rakastavien perheiden löytäminen koira- ja kissatarhojen ihanille persoonille. Tämän lisäksi on ensisijaisen tärkeää yrittää ehkäistä ongelman syntymistä auttamalla kissojen ja koirien steriloinnissa sekä ihmisten ja yhteiskunnan asenteiden muuttamisessa.

“Sinun on vastattava aina siitä, mitä olet kesyttänyt”, (Antoine de Saint-Exupéry, Pikku Prinssi).

Toimintaamme tukemassa:

Tule sinäkin mukaan tukemaan toimintaamme!

Pet Rescue Finland ry. - rescue yhdistys