Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lile - ♀ KOTIUTUNUT

Ikä: noin 4kk
Koko: aikuisena noin 50 cm
Sijainti: Vilna Kotihotelli

29.5.16

Pääsin viikko sitten pois tarhalta!
Kiva tyttö Pet Rescue Finland yhdistyksestä tuli hakemaan minun hänen luokse asumaan siksi aikaa kunnes löydän oman kodin.
Ekana yönä olin aika hämmentynyt isosta asunnosta ja kaikista huonekaluista ja keksin että mattoon on kiva tehdä reikää. Aamulla minulle selvisi että se ei tainnut olla hyvä jutu.

Olen edistynyt ja oppinut uusia juttuja täällä todella paljon. Asun yhdessä kahden toisen koiran ja kahden kissan kanssa. Minua on kehuttu todella kiltiksi ja rauhalliseksi. En vouhota, vaikka olenkin vielä aika pikkuinen.
Kissat ovat myös kivoja ja annan niiden mennä ovestakin aina ensin ja ihmisten mielestä se on jotenkin hassua.
Minulla on täällä toisena koirakaverina jackrusselinterrieri ja se haluaa aina varastaa kaikki lelut minulta, mutta en ole siitä moksiskaan.
On ihanaa kun saan lötkötellä sohvalla, leikkiä ja oppia uusia juttuja joka päivä.

4.3.16

Laitettiin tänään täältä tarhalta uusi kuva, kun minun korvat on HIANOSTI nousseet pystyyn. Minusta tuleekin ihan oikea pystykorva, eikä luppakorva.

Kuva:MorkFoto

Kuva: Lese

Olen 4-kk vanha tyttönen. Viiden sisarukseni kanssa meidät oli jätetty metsään kun olimme ihan pieniä. Olimme jo aika kylmissään, nälissään ja pelokkaita. kun ihanat ihmiset pelastivat meidät. Nyt kaikilla sisaruksillani on jo koti.

Tänne tarhalle tuli taas uusi porukka pieniä koiranpentuja, heidät löydetiin roskiksesta. Olisi kiva, jos minäkin saisin kodin, niin voisin antaa häkkini näille uusille pennuille kunhan kasvavat!


Mikäli olet kiinnostunut minusta, niin otathan yhteyttä PetRescueFin@gmail.com
Koiran kulukorvaus 330,-