28.2.2022

Heippa, minä nyt olen ihan ikäloppu pikkukoira, mutta olen täällä silti etsimässä onneani.

Pikkukoirat elävät pitkään, eikö ne niin sano?

Omistajani, kadun asukit ja alkoholistit, päättivät hukuttaa minut. Mistä moinen tuli heidän päähänsä yhtenä iltana? Kadun asukeissa tai alkoholisteissa ei ole siis mitään pahaa, kyllä meitä mahtuu tänne maapallolle kaikenlaisia ihmisiä. Mutta pikkukoiria ei saa hukuttaa, oli ihminen sitten rikas tai köytä, alkoholisti tai raitis. Pikkukoirille pitää olla kiltti.

Paikalle sattui mukavaa iltaa viettäviä opiskelijoita ja heidän mukava ilta päättyi nopeasti, kun tajusivat, mitä pikkukoiralle meinasi tapahtua. Taisi niiden opiskelijoiden pää selvitä aika nopsaa, heh heh. Opiskelijoiden onnistui ostaa minut pullon hinnalla ja näin he pelastivat henkeni. Ei pelkästään henkeni, vaan pelastivat minut tuskalliselta kuolemalta. Fiksuja opiskelijoita, he ymmärsivät, mikä on koiran hengen arvo tässä maailmassa.

Eikö se olisi paras palkkio niille opiskelijanuorille, että löytäisin oman kodin ja matkaisin ihan Suomeen asti? Eikös se olisi hyvän voitto ja jättimäinen lällällää kaikille koirien kiusaajille? Ihan vain sen takia kannattaa adoptoida minut. Elän sitten niin kauan kuin elän. Kuukausikin oman ihmisen turvallisessa sylissä riittäisi tuomaan tähän maailmaan paljon lisää onnea. Paljon lisää tunnetta siitä, että hyvä voittaa. Aina, kun joku idiootti on hukuttamassa koiraa, löytyy ainakin kymmenen hyvää ihmistä koiraa pelastamaan. Näin vähitellen hyvä voittaa pahan, usko minua.