17.3.2022

Varaudu. Olen tosi hyvä koira.

”Jos metsään haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt”. Jos luulet, että me huskymixit halutaan vain päättömästi juosta ties minne, niin ei ole totta. Minä olin kyllä metsässä, mutta odotin samassa paikkaa, jospa vaikka minun ihmiset tulisi takaisin. Minut oli jätetty metsässä piknikkipöytien luokse, varmaankin ajatuksena, että joku minut näkee ja huomaa ja korjaa talteen. Kiitos, omat ihmiseni, tämä on huomaavainen tapa hylätä koira.

Istuskelin siellä pari päivää, kunnes paikalliset onneksi kutsui eläinsuojelijat paikalle. Olen huomattavan paljon enemmän kuin kotikoira, voi kun osaisin kertoa jotain menneisyydestäni. Istun autossa ihan rauhassa, osaan kulkea remmissä ja osaan istua käskystä. Tulen toimeen muiden koirien kanssa. Annan harjata takkuturkkiani enkä ollenkaan pahastunut, kun tytöt tarkistivat hampaitani. Olen rohkea, utelias.

Tulin tänne tarhalle ihan vasta elokuussa, joten tässä menisi vielä vähän aikaa ennen kuin pääsen omaan kotiin. Vielä yhdet rokotukset ja sterilointi. Mutta laitan ilmoitukseni jo nyt.