29.3.2022

Minä ja veljeni päästiin kotihoitoon kivan tädin luokse ja se kertoi, että me päästään vielä joku päivä omaan kotiin Suomeen.

Minä ja sisarukseni synnyttiin mummon sängyn alla. Mummolla on seitsemän koiraa ja se itse niin huonossa kunnossa, että ei voi oikein liikkua paikasta toiseen.
Mummon mies kuoli vähän aikaa sitten. Se harmitti mummoa kovasti, koska miehen työ oli aina tappaa ei-toivotut pennut. Nyt sillä ei sitten ollut ketään tappamassa meitä. Se kutsui kylästä metsästäjän ja maksoi sille meidän ampumisesta. Sitten vain kävin niin, että se metsästäjä halus huijata mummoa ja vaan otti rahat ja lähti. Huh, huh, ainakin me jäätiin eloon!

Me ollaan noin neljä kuukautta vanhoja ja ei oikein olla uskallettu tulla ulos tuolta sängyn alta. Tänne taloon tulee kummallista väkeä, jotka käyttää alkoholia ja meitä pelottaa ihan kamalasti.

Madotukset, rokotukset ja raitis ulkoilma on meille ihan outoja juttuja. Nyt nuo eläinsuojeluyhdistyksen ihmiset on juossut täällä pihalla ja löytäneet koteja noille meidän kavereille, jotka on ketjulla pihassa. Sitten ne on leikkauttaneet tyttökoiria. Nyt meille pennuille etsitään väliaikaisia koteja, jotta voidaan alkaa elää koiranelämää, seurustella ihmisen kanssa, oppia sisäsiisteiksi ja parantua madoista ja vaikka mistä. Sitten, kun aletaan oleen kunnossa, meille pitäisi löytää oikeat kodit.

Lisää uutisia

Me ollaan reipastuttu täällä kotihoidossa ihan tosi paljon ja meidän seurana on kolme muutakin koiraa ja kaksi kissaa. Täällä on superhauskaa! Saadaan leikkiä ulkona ja sisällä, syödä ruokaa ja tietty herkkuja ja rapsutuksiakin saadaan ihan koko ajan. Täällä on kaikille pehmeä peti ja meille jutellaan kivoja juttuja ja kukaan ei huuda eikä ole humalassa. Hoitotäti sanoo aina kameran kanssa meille, että sanokaa makkara ja me hymyillään ja saadaan makkarat.

Jos tämä on sitä koiran elämää, niin en kyllä enää ikinä halua mummon sängyn alle.

Lisää uutisia

Minä saavuin Suomeen omaan kotiin noin viikko sitten ja minulla on mennyt todella hienosti.
Olen oppinut jo kulkemaan hienosti hihnassa ja rakastan omaa perhettäni kovasti. Nyt on kuitenkin tullut sellainen tilanne, että perheelleni on puhjennut paha allergia ja minun tulisi pikaisesti päästä uuteen kotiin. On raskasta luopua omasta ihanasta perheestäni ja heidän sydän särkyy, kun eivät voi minua pitää, mutta olemme kovasti puhuneet asiasta ja on tärkeää, että meistä jokainen on onnellinen ja voi elää hyvin ja siksi minä etsin nyt uutta kotia, jossa voin elää lopun elämääni onnellisena.