Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Altajus nyk. Altsu

24.3.2022

Minä vaikutan tosi kivalle koiralle, nautin ihmisen huomiosta ja tulen toimeen muiden koirien kanssa.

Kun tarhan ihmiset luulevat nähneensä jo kaiken, niin sitten taas joku vastuuton koiranomistaja yllättää heidät täysin. Tarhan ihmiset näkevät liikaa. Pikkuhiljaa he alkavat inhota ihmisiä. Heistä tulee kyynisiä ja surullisia. Niin kuin nyt minun juttuni.

Perheeni ihmiset näyttivät kauniille ja menestyville, miellyttäville ihmisille. He ajoivat tarhalle hienolla autolla, minulla oli hieno panta, mukanani tuli pari säkkiä kallista koiranruokaa ja EU-passi. EU-passi??? Sanoivat, että minä vaadin liikaa heidän huomiotansa ja söin kenkiä. Ajatelkaa miten hirveätä. Ehkä he olivat halunneet ostaa itselleen kauniin huonekalun ja ostivat vahingossa koiran? Hurja sentään, elävän olennon! Joka vaatii huomiota. Ja jos ei saa huomiota ja liikuntaa, niin voi peräti tuhota kenkäparin.

Tarhan tytöt ovat surullisia ja vihaisia. Tarhan tytöt sanoivat, että he eivät halua antaa enää yhtään koiraa paikallisille perheille. Niin he aina sanovat, mutta joutuvat sitä kuitenkin tekemään, koska koiria tulee tarhalle monta kertaa enemmän kuin hyviä perheitä tulee adoptoimaan koiria. On täälläkin kivoja koiraperheitä. Mutta antakaa anteeksi näille tytöille, he ovat nyt vain pettyneitä ja vihaisia. Siksi he ihan hurjasti haluaisivat, että minä pääsisin Suomeen. He eivät haluaisi minun elämääni enää yhtään pettymystä.