17.9.2022

Hei, olen Amaja, nuori, suloinen, tottelevainen, energinen, leikkisä ja kaikkien kanssa hyvin toimeen tuleva tyttönen vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Tulin Utenasin tarhalle jo vuosi sitten pienenä pentuna… Valitettavasti aikaa kului ja uusia pikkupentuja saapui jatkuvasti. Kasvoin aikuiseksi, eikä kukaan enää ihaillut minua. Nyt olen vuoden ikäinen, ja tarhalla on taas monia kiinnostavampia koiria kuin minä. Niinpä laitan kaiken toivoni nyt suomalaisiin ♥

Olen erittäin suloinen ja tottelevainen tyttö. Näen jokaisen ihmisen mahdollisena uutena ystävänä. Vaikka saatan vaikuttaa tunteiltani varsin pidättyväiseltä verrattuna muihin koiriin, se johtuu vain ujosta luonteestani. Tarvitsen rohkaisua ja jonkun, joka auttaisi minua kasvattamaan itseluottamusta.


Olen myös tottunut olemaan muiden koirien seurassa, ja olen erittäin kiinnostunut ystävystymään eri energiatasoisten ja -kokoisten uros- ja naaraskoirien kanssa. Olen jo päässyt asumaan usean eri kämppäkaverin kanssa ja tullut heidän kaikkien kanssa loistavasti toimeen. Leikeistä tykkään erityisesti painista ja takaa-ajosta. Pärjään myös kissojen kanssa. Olen utelias, mutta kunnioittava ja joskus jopa hieman peloissani.

Rakastan kieriä nurmikolla, leikkiä pehmoleluilla ja tietenkin herkkuja. Olen myös nopea oppija, mutta työstän edelleen hihnassa kävelemistä vetämättä. Olen oppinut rakastamaan vettä, ja käytän nyt kaikki mahdolliset mahdollisuudet pulahtaa.
Kaupungin melu ja vieraat ihmiset kadulla pelottavat vielä minua hieman, mutta kärsivällisyydellä opin kyllä nopeasti, ettei ole mitään pelättävää.

Haluaisin niin kovasti jo päästä ikiomaan rakastavaan kotiini. Voisitko sinä tarjota sen minulle♥