26.6.2022

Hei, olen Aras, leikkisä, energinen ja aktiivinen poika vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Entiset omistajani jättivät minut kylään epäsosiaalisten ihmisten luo, mutta toiset kiltit ihmiset hakivat minut pois sieltä ja toivat sitten tänne Penkta Kojan tarhalle turvaan. Siitä on jo kaksi vuotta, enkä vieläkään ole löytänyt omaa kotiani täältä Liettuasta. Joten toivon hartaasti, että siellä Suomessa olisi joku, joka voisi toteuttaa toiveeni loppelämän rakastavasta kodista.

Olen isokokoinen, mutta erittäin söpö ja komea kaveri. Sen lisäksi sanovat minun olevat erittäin aktiivinen ja hauska koira. Mutta uuden perheeni tulee olla kokenut, ja mieluusti ilman pieniä lapsia. En ole aggressiivinen, mutta käyttäydyn itsekin kuin pentu, joten ison kokoni vuoksi pienet lapset saattavat jäädä jalkoihin. Enkä tietenkään halua, että mitään vahinkoa sattuisi kenellekään. Opin kuitenkin nopeasti, joten minua tulisikin heti ensi töiksi opettaa keskittymään ja rauhoittumaan, koska olen iso, energinen ja leikkisä koira.

Kaipaatko iloa ja energiaa elämääsi? Oletko valmis sitoutumaan minuun ja opettamaan minulle kotikoiralle vaadittavia taitoja? Jos vastaat kyllä, käythän täyttämässä adoptiohakemuksen, niin voimme aloittaa yhteisen rakkauden ja ilon täyteisen matkan ♥