22.12.2022

Hei, olen Aras, leikkisä, energinen ja lempeä nallekarhu vailla ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Päivitys tarhalta 4.8.2022

Halusin vain muistuttaa, että minä ihmisrakas nallekarhu odottelen täällä Pekta Kojan suurella koiratarhallani vielä sitä omaa kotiani. Haaveeni ei käynyt toteen, kun toivoin pääseväni rauhalliseen ja rakastavaan omaan paikkaa jouluksi. Katsoin kun vuoden viimeiseen kuljetukseen hyppäsi kyytiin monta toveria. Toivottavasti Uusi Vuosi 2023 on minulle onnekkaampi ja elämäni kevät vielä koittaisi ♥. Katsohan uusi videoni alla lumileikeistä.

Päivitus tarhalta 22.12.2022

Pääsin vilvottelemaan tarhan läheiselle lammelle uusien ihmisten kanssa. Nautin huomiosta ja rapsutuksista kovasti. Minua kehuttiin kauniiksi ja ihmisrakkaaksi nallekarhuksi, jolla on hunajanvärinen turkki ja vaaleanpunainen kirsu. Osaan kävellä kauniisti hihnassakin ja rauhoittua hyvin. Mihin minulla olisi muka ollut hoppu, kun pääsin meluisalta tarhalta hetkeksi rauhaan ja huomion keskipisteeksi. Toivon, että pääsisin sille omalle ihmiselleni vielä näyttämään todellisen hienon luonteeni ♥-

Entiset omistajani jättivät minut kylään epäsosiaalisten ihmisten luo, mutta toiset kiltit ihmiset hakivat minut pois sieltä ja toivat sitten tänne Penkta Kojan tarhalle turvaan. Siitä on jo yli kaksi vuotta, enkä vieläkään ole löytänyt omaa kotiani täältä Liettuasta. Joten toivon hartaasti, että siellä Suomessa olisi joku, joka voisi toteuttaa toiveeni loppelämän rakastavasta kodista ♥

20.6.2022

Olen isokokoinen, mutta erittäin söpö ja komea kaveri. Sen lisäksi sanovat minun olevat erittäin aktiivinen ja hauska koira. Mutta uuden perheeni tulee olla kokenut, ja mieluusti ilman pieniä lapsia. En ole aggressiivinen, mutta käyttäydyn itsekin kuin pentu, joten ison kokoni vuoksi pienet lapset saattavat jäädä jalkoihin. Enkä tietenkään halua, että mitään vahinkoa sattuisi kenellekään. Opin kuitenkin nopeasti, joten minua tulisikin heti ensi töiksi opettaa keskittymään ja rauhoittumaan, koska olen iso, energinen ja leikkisä koira.

Kaipaatko iloa ja energiaa elämääsi? Oletko valmis sitoutumaan minuun ja opettamaan minulle kotikoiralle vaadittavia taitoja? Jos vastaat kyllä, käythän täyttämässä adoptiohakemuksen, niin voimme aloittaa yhteisen rakkauden ja ilon täyteisen matkan yhdessä.

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.