14.3.2022

Olen superiloinen, energinen, todellinen ystävä. Peppuni repeää melkein liitoksistaan, kun se heiluu ilosta, onnesta ja rakkaudesta!

Ihan uskomatonta miten iso ja ihmeellinen on koiran sydän. Koira on uskollinen ihmiselle, vaikka ihminen ei olisi ikinä tuonut koiran elämään mitään hyvää.

Minä rakastan ihmisiä. Istun pitkät viikot yksin ketjun päässä ja odotan omistajaani, joka on pitkillä ryyppyreissuilla kylillä. Minulla on nälkä ja jano. Joskus kylmä. Haukun ikävääni, mutta kukaan ei kuule. Eläinsuojeluyhdistyksen väki tuo minulle ruokaa, vaikka luokseni on vaikea päästä. Pitää ajaa mutaisen pellon läpi yksinäiselle metsätorpalle. Se on vähän pelottavaa.
Nämä ihmiset ovat luvanneet, että ihan kohta tarhalla on lisää aitauksia, johon pääsen turvaan. Isompi huoli on se, että omistajani löytää pian taas toisen koiran ja sitoo tähän samaan onnettomaan paikkaan kärsimään.

Omistajani poika on aggressiivinen ja hyökkää aina eläinsuojeluyhdistyksen ihmisten kimppuun, kun tulevat ruokkimaan minua. Olen heidän yksityisomaisuuttaan. Ihmiset ovat nyt soitelleet viranomaisille ja kohta varmasti jotain tapahtuu. Jollain tavalla omistajaani pitää kieltää pitämästä eläimiä. Ei enää. Toivottavasti olen viimeinen koira tässä ketjussa.

Lisää uutisia

Niin se minunkin elämä muuttui parempaan.

Olen niin hurjan innoissani, kun saa olla tarhalla. Pääsin pois pahasta kodistani ja masuni on joka päivä täynnä suomalaisten ihanien ihmisten lähettämää ruokaa ja saan huomiota, josta olen niin täpinöissäni, vaikka se on useimmiten vain kerran päivässä, mutta minulle se on niin paljon enemmän kuin ennen.

Lisää uutisia

Niin se aika vain kuluu. Minäkin olen ollut tarhalla jo yli 2 vuotta ja kukaan ei ole kysynyt, vaikka olen henkeen ja vereen ihmisen paras ystävä.

Kuukausi sitten tuli muutos elämääni, kun pääsin kotihoitoon. Toki se oli hieman sattumusten sarja, koska venäytin nivelsiteeni ja jalka piti leikata. En olisi voinut olla tarhalla leikatun jalan kanssa, niin pääsin ihanaan kotihoitopaikkaan ja olen maaaaaailman onnellisin koira nyt!

En toivo elämältäni mitään muuta kuin, että saan olla ihmisen kanssa. Tykkäänhän minä muista koiristakin, mutta ne ihmiset! Ne on vaan jotain maagista. Ootko ikinä kokeillu pyytää rapsutuksia? No minäpä olen ja en vaihtaisi sitä mihinkään.

Hoitajani teki minusta videon. Katso ja ihastu.