17.6.2022

Heipä hei!
Minä olen Azuras, nuori aktiivinen saksanpaimenkoiramix ja etsin omaa kotiani ♥

Asuin Suomessa omassa kodissa kuukauden ajan, mutta energiatasoni eivät oikein sopineet perheen energiatasoihin ja heidän vanha koiransa ei oikein innostunut leikkeihini mukaan. Tulin takaisin Liettuaan kotihoitoon ja perhe on aika ihastunut minuun.

Jos haluat koirapuiston suosituimman pojan itsellesi, se olen minä. Rakastan villejä koiraleikkejä ja etenkin jahtausleikkejä. Olen jättivauva, hyväsydäminen, rakastava säheltäjä. Otan vieraat ihmiset avosylin vastaan. Energiatasoni tosin tekee minusta pikkuisen kiusankappaleen kun en oikein tunne rajojani. Hupsis, riepottelen tästä tämän tyynyn ja varastan tämän voileivän pöydän päältä.

Tiedättekö, Pet Rescue Finlandilta meni kaltaiseni kiusankappale Suomeen pari vuotta sitten ja nykyisin se koira osaa etsiä omistajan avaimet ja laittaa lelut takaisin koriin ja Nose Workkiä ja vaikka mitä. Potentiaalini oppia ja tehdä on valtava. Uusi omistajani saisi olla vähän perehtynyt meihin paimenkoiramixeihin, jotta sähläämiseni ja paimentamisnäykkäisyni eivät aiheuttaisi huolta. Onnettomuuden jäljiltä jalkani ovat mitä ovat, jäljellä on nivelrikkoa ja jäykkyyttä.

Hoitoperheeni pitää minua paljon arvioitua nuorempana ja olen upean näköinen otus. Kasvoissani on tuhkanharmaa väritys, mikä on tosi erikoinen ja sopii meripihkanvärisiin silmiini. Teen sen juuri oikean perheen tosi onnelliseksi.

Historiani ennen tarhalle päätymistä on aika lailla täysin hämärän peitossa, sillä minut löydettiin ihan yksinäni vaeltelemasta kadulta. Minulla on ehkä joskus ollut koti ja omistaja, tai sitten ei. Saapuessani tarhalle yksi jalkani oli melko huonossa kunnossa ja se päädyttiinkin leikkaamaan aika pian suojaanottoni jälkeen. Operaatio meni onnekseni todella hyvin ja nykyään juoksentelen tarhan piha-aitauksessa jokaisella neljällä terveellä tassullani täysin rinnoin.

Hoitajieni mukaan sydämeni on täyttä kultaa. Rakastan menoa ja meininkiä, joten minulle etsitäänkin aktiivista ja koirakokenutta kotia, jossa ollaan sitoutuneita minunlaiseni energisen koiran monipuoliseen aktivoimiseen. Minusta voisi saada todella uskollisen harrastekaverin moneen lajiin, esimerkiksi tokoon.

Aktiivisuuden lisäksi uuden perheeni tulisi olla sitoutunut johdonmukaiseen, kärsivälliseen ja koiran ehdoilla etenevään kasvattamiseen, sillä sakansanpaimenkoiramainen luonteeni ei tee minusta ehken aina helpointa ja kuuliaisinta oppilasta, vaikka työmotivaationi onkin kova.

Päivitys tilanteeseeni 10.5.2022

Hei taas, täällä Axu! Kotihoidossa on mennyt jo kaksi kuukautta ja olen kuin eri koira. Näin ne sanovat, me rescuekoirat tarvitaan aikaa. Osaan rauhoittua ja nukkua kotosalla ja olen yhäkin tosi iso ystävä ihan kaikille koirille ja ihmisille. Pussailen naapurin nelivuotiaita lapsia ja toivotan kaikki vieraat tervetulleeksi kiehnäämällä jaloissa kuten kissa. Ainoa haasteeni on remmirähjäys, joten paras kotini olisi rauhallisella alueella, jotta noita koirakohtaamisia remmin kanssa olisi vähemmän. Perheessäni voisi olla toinen energinen leikkikaveri.

Mikäli sinä siellä ruudun toisella puolella olet valmis antamaan minulle uuden mahdollisuuden, rakastavan kodin ja ensimmäisen perheen, jota voin kutsua omakseni, niin lupaan, että saat minusta mitä luotettavimman ja uskollisimman ystävän, joka ei taatusti koskaan hylkää sinua ♥