30.10.2022

Hei, olen Baksas, terrierimäisen terhakka ja leikkisä hauveli vailla rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Olen joutunut elämään lyhyessä ketjussa itsekseni vailla huomiota. Omistajaperheeni muutti pois ja jätti minut yksin ketjuun kytkettynä. Onneksi kiltit ihmiset tulivat hätiin ja pelastivat minut tänne Penkta Kojan tarhalle.

21.10.2022 Päivitys tarhalta

PRF:n vapaaehtoiset kävivät tervehtimässä ja ulkoiluttamassa meitä pisimpään tarhalla olleita koiria. Olin itse yksi onnekkaista, joka sai mahdollisuuden päästä pois häkistä ulos vapauteen. Ja voi pojat, kyllä minä kirmasinkin ja otin kaiken mahdollisen ilon irti siitä vapaa-ajasta. Hurmasin ulkoiluttajani aivan täysin. Käypä katsomassa viimeisimmät videoni, niin näet itsekin. Jos haluat iloa ja vauhtia elämääsi, niin älä epäröi. Käy täyttämässä adoptiohakemus, niin jatketaan tutustumista siitä ♥

4.5.2022

Huonoista ihmiskokemuksistani huolimatta pidän ihmisistä ja haen alati huomiota. Enhän ole sitä liiaksi saanut… Olen terrierimäisen terhakka, energinen ja leikkisä. Rakastan yli kaiken pitkiä lenkkejä. Haaveilenkin kodista, jossa saisin osallistua aktiivisesti kaikkeen puuhasteluun. Yksi rajoite minulla kyllä on, nimittäin toiset koirat. Niistä en välitä, enkä halua jakaa huomiota minkään toisen lemmikin kanssa. Mielestäni tässä vaiheessa elämää olen ansainnut olla huomion keskipisteenä.

Voisitko sinä täyttää haaveeni ja unelmani siitä, että saisin olla rakastettu kotikoira, jolla olisi ikioma pehmoinen peti ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.