Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Beilis nyk. Bruno

9.3.2022

Olen ystävällinen, rohkea, nuori ja oikea koiranelämä on vasta alkamassa.

Meitä oli kuusi koiraa tällä pihalla ja meidän ihmisperheelle oli jo annettu yksi sakko ja varoitus koirien heitteillejätöstä. Joskus he nimittäin unohtivat meidän koirien olemassaolon ja ruokaa sai odottaa tosi kauan. Alkoholi oli heille tärkeämpää.

Eläinsuojelijoille oli tosi iloinen ja harvinainen juttu tulla meidän pihalle viranomaisten kanssa. Yleensä eläinsuojelijat ovat aika yksinäisiä ja joutuvat neuvottelemaan pahojen perheiden kanssa pitkään, että he antaisivat koiransa pois. Kun viranomaiset tulevat mukana, niin asiat sujuvat helpommin. Yleensä viranomaisilla vain on paljon muutakin työtä ja liian vähän aikaa juosta koirien perässä. Onneksi naapurit olivat valittaneet meistä jo useamman kerran. Se on yhteistyötä tämä eläinsuojelu, kaikkien pitää välittää.

Viranomaisilla oli määräys ottaa neljä koiraa pois meidän pihalta, mutta eläinsuojelijat ottivat meidän kaikki kuusi. Perhe olisi halunnut jättää itselleen yhden poikakoiran vahdiksi, mutta voi, jospa perheet jo ymmärtäisivät, että koiran tarkoitus ei ole olla elävä ovikello. Uutisissa kerrotaan aina välillä siitä, miten sudet tulevat maaseudun talojen pihalle ja tappavat ketjukoiria. Mitä ihmettä koira, joka on sidottu kiinni ketjulla, voi tehdä puolustakseen taloaan, perhettään ja itseään miltään hyökkäykseltä?

Unohdetaan menneet ja keskitytään tulevaan. Tulin tarhalle elokuussa 2020 ja sovin varmasti aika monenlaiseen perheeseen.