15.8.2022

Hilpeä hyväntahtoinen hännänhuiskuttaja. Se olen minä Beina, nuorta tarmoa täynnä oleva utelias, iloinen ja ystävällinen tyttökoira omaa kotia etsimässä ♥.

Ihmiseni toivat minut tänne Penkta Kojan meluisalle koiratarhalle, koska päättivät muuttaa ulkomaille. Siitä päivästä lähtien olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että joku huomaisi ja tulisi hakemaan minut kotiin. Ihmisten huomio on minulle nimittäin kaikki kaikessa. Minulla onkin paljon annettavaa uusille omistajilleni, sillä olen mitä mainioin ja seurallisin koiraneiti.

Kotikoirataustani vuoksi olen mielestäni täysin salonkikelpoinen koira. Katsokaa vaikka kaunista, sileää turkkiani.  Olen myös erityisen taitava ottamaan rapsutuksia vastaan, eikä minulla ole mitään arkuutta ihmisiä kohtaan. Olen varsinainen huoleton hulda ja tulen myös erinomaisesti juttuun muiden koirien kanssa. Rakastan myös lenkkeilylenkkejä ja maharapsutuksia.   

Uteliaan ja pelottoman luonteeni takia soveltuisin monenlaiseen kotiin. Pienen kokoni ansiosta minun kanssani voi matkustaa vaikkapa päiväntasaajalle! Kaikkein paras paikkani on kuitenkin kotona, oman ihmiseni lämpimässä kainalossa käpertyneenä.