9.6.2022

Hei, olen pieni ja suloinen Bela. Etsin ikiomaa rakastavaa kotiani tositarkoituksella ♥

Tulin tänne Penkta Kojan tarhalle erään naisen luota, joka hamstrasi meitä koiria aivan liikaa niin, ettei kyennyt todellisuudessa huolehtimaan meistä. Mm. Ela, Samuel, Gizmo, Tara ja Runa olivat kavereitani siellä. Nyt osa meistä on jo saanut oman, rakastavan ja huolehtivan kodin.

Olen suloinen, pieni ja leikkisä nuori tyttönen. En ole aktiivisuuteni puolesta mikään ”superkoira”, joten en tarvitse pitkiä päivittäisiä lenkkejä. Mutten nuorukaisena ole myöskään pelkkä sohvaperuna. Hyvä leikki aikuisen tai lapsen kanssa on aina erittäin mieluiten. Leikkikaveriksi käy myös toinen koira. Olenhan tottunut elämään isossa laumassa. Mielelläni kuitenkin osallistun kaikkeen aktiviteettiin yhdessä ihmiseni / perheeni kanssa.

Nykyiset hoitajani ovat sitä mieltä, että soveltuisin vaikka ensimmäiseksi koiraksi, olenhan todella ihmisrakas ja ystävällinen kaikille. Lapset ei minua haittaa, päinvastoin. Ja epäilevätpä vielä, että muun lajisetkin eläimet elää sulassa sovussa kanssani.

Haluaisitko tällaisen rakkauspakkauksen Liettuasta tuomaan iloa elämääsi? Käy pikaisesti täyttämässä adoptiohakemus, sillä minunlaiselleni söpöläiselle riittää kysyntää ♥