6.4.2022

Olen hurjan energinen ja tarvitsen aktiivisen perheen ja tekemistä mielelleni ja ruumiilleni.

Tuhat kiitosta kotihoitopaikoille! Voitko ymmärtää, mikä lottovoitto tarhakoiralle on päästä kotihoitoon? Ilman kotihoitajaani, minä vieläkin nököttäisin tarhan koirankopissa uskaltamatta tulla sieltä ulos. Mikä on vielä ihanampaa, niin meidän pikkukaupungin ja maaseudun koirillekin on alkanut tulla mahdollisuuksia kotihoitoon. Yhä useampi paikallinen ihminen haluaa avata ovensa kotihoitajana. Heillä on oma koira, kuten minun kotihoitajallani ja sen lisäksi he miettivät, että miksi ei, meneehän se kaksi koiraa siinä samalla varsinkin, kun tarhakoiran tarkoitus on vähitellen löytää oma koti.

Kotihoidossa koirasta opitaan niin paljon enemmän kuin tarhaoloissa. Minunkin kotihoitajani sanoo, että olen varsinainen kullannuppu ja täydellinen pikkukoira, joten hän mielellään kertoo minusta lisää tulevalle perheelleni, opastaa, jakaa tietoa.

Olen päässyt vapautumaan ujoudestani aika lailla. Rakastan koirakaveriani, tukeudun häneen ja opin häneltä paljon juttuja.

Minun kotihoitajani oli aika rohkea. Kun hän lähestyi minua tarhalla, niin olin aika känkkäränkkä ja tarhan ihmiset yrittivät kysyä, miksi hän haluaisi näinkin vaikeata koiraa kotihoitoon. Väärässä olivat! Ihan parin päivän sisällä olin jo kotihoidossa varsinainen masurapsuteltava ja hellämieli. Mitä rakkaus saakaan aikaan! Kyllä me koirat opimme nopeasti.

Tulin tarhalle syyskuussa pihalta, jossa meitä oli yli 20 ja omistajamme ei pystynyt pitämään meistä huolta.