12.12.2022

Hei, olen Bielka, pentutehtailusta vapautettu ystävällinen ja rakkautta kaipaava, leikkisä tyttö. Etsin loppuelämän kotia tositarkoituksella ♥

Päivitys tarhalta 10.12.2022

Kohta on jo vuosi vierähtänyt täällä tarhalla. Jos katsot viiseimmät kuvani ja videoni, huomaat kuinka olen reipastunut ja ujous karissut. Uskallan taas luottaa ihmisiin ja hakeudunkin heidän seuraansa aina kun se on suinkin mahdollista. Osaan myös jo kulkea hienosti hihnassa. Unelmoin siitä, että vihdoin joku ystävällinen ihminen huomaisi minut, ja haluaisi kutsua minut kotiinsa ♥

20.6.2022

Minulla on hieman erilainen tausta moneen muuhun tarhalla olevaan koiraan verrattuna. Tulin tänne Mazas Draugasin tarhalle laittomasta kennelistä yhdessä Strielkan ja Vierchen kanssa jo talvella. Olemme odottaneet siitä lähtien, kunnes tuomioistuin teki päätöksen takavarikosta, eikä antanut palauttaa meitä kaikkiaan 50 koiraa laittoman kennelin omistajalle. Joten minä, Strielka ja Vierche jäimme lopulta tänne, ja meille voidaan nyt virallisesti etsiä ikioma loppuelämän koti.

Minä, kuten muutkin tuolta kennelistä, elin koko elämäni ketjussa ilman huomiota, olemalla vain ”työkoira” synnyttämällä pentuja. Täällä tarhalla ajatellaan, että minua on hakattu, koska olen ujo. Kun ihmiset tulevat eteeni, näyttää siltä, ​​että yritän suojella itseäni. Kuljen kuitenkin ihmisten perässä, koska haluan heidän huomiotaan. Tarvitsen vain hieman aikaa luottaakseni ihmiseen, ja minusta tulee täydellinen, rakastava koira, koska haluan tulla rakastetuksi.

Olen tarhan ihmisten mielestä todella älykäs, kuin todellinen Länsi – Siperian laika. Kun katsot minua silmiin, et voi ymmärtää mitä ajattelen. Yritän vain olla rauhallinen ja tarkkailla aina ihmisen toimintaa.

Tällä hetkellä asun Strielkan kanssa, ja tykkään dominoida. Ehkä siksi, että olen kämppäkaveriani vanhempi. Mutta en kuitenkaan osoita aggressiivisuutta. Olen hyvin leikkisä sekä ystävällinen muiden koirien ja ihmisten kanssa. Aluksi olen hieman ujo hihnassa kävellessä, mutta rauhallisessa paikassa olen rohkeampi ja pärjään hyvin.

Löytyisikö sinulta kokemusta ja mahdollisuutta tarjota minunlaiselleni rakastavaa ihmistä kaipaavalle isokokoiselle tytölle ikioma koti ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.