22.6.2022

Hei, olen Bielka, pentutehtailusta vapautettu ystävällinen ja rakkautta kaipaava, leikkisä tyttö. Etsin loppuelämän kotia tositarkoituksella ♥

Minulla on hieman erilainen tausta moneen muuhun tarhalla olevaan koiraan verrattuna. Tulin tänne Mazas Draugasin tarhalle laittomasta kennelistä yhdessä Strielkan ja Vierchen kanssa jo talvella. Olemme odottaneet siitä lähtien, kunnes tuomioistuin teki päätöksen takavarikosta, eikä antanut palauttaa meitä kaikkiaan 50 koiraa laittoman kennelin omistajalle. Joten minä, Strielka ja Vierche jäimme lopulta tänne, ja meille voidaan nyt virallisesti etsiä ikioma loppuelämän koti.

Minä, kuten muutkin tuolta kennelistä, elin koko elämäni ketjussa ilman huomiota, olemalla vain ”työkoira” synnyttämällä pentuja. Täällä tarhalla ajatellaan, että minua on hakattu, koska olen ujo. Kun ihmiset tulevat eteeni, näyttää siltä, ​​että yrittän suojella itseäni. Kuljen kuitenkin ihmisten perässä, koska haluan heidän huomiotaan. Tarvitsen vain hieman aikaa luottaakseni ihmiseen, ja minusta tulee täydellinen, rakastava koira, koska haluan tulla rakastetuksi.

Olen tarhan ihmisten mielestä todella älykäs, kuin todellinen Länsi – Siperian laika. Kun katsot minua silmiin, et voi ymmärtää mitä ajattelen. Yritän vain olla rauhallinen ja tarkkailla aina ihmisen toimintaa.

Tällä hetkellä asun Strielkan kanssa, ja tykkään dominoida. Ehkä siksi, että olen kämppäkaveriani vanhempi. Mutta ei kuitenkaan osoita aggressiivisuutta. Olen hyvin leikkisä sekä ystävällinen muiden koirien ja ihmisten kanssa. Aluksi olen hieman ujo hihnassa kävellessä, mutta rauhallisessa paikassa olen rohkeampi ja pärjään hyvin.

Löytyisikö sinulta kokemusta ja mahdollisuutta tarjota minunlaiselleni rakastavaa ihmistä kaipaavalle isokokoiselle tytölle ikioma koti ♥