20.4.2022

Olen Binky, rohkea ja kiltti koira. Minulla on elämää takana jo muutamia vuosia, ja etsin tällä hetkellä loppuelämän kotia.

Minut pelastettiin samalta kotitilalta kuin koiraystäväni Kupla, Kuro, Bimse ja Bilis. Pet Rescue Finlandin tiimi Heidi, Laura ja Liisa kävivät tässä kylässä ja näkivät kuinka huono tilanne oli. Iso tila, 20 koiraa, ja vain 1 iäkkäämpi rouva huolehtimassa kaikesta. Entinen omistajamme yritti kyllä pitää meistä huolta ja hän todella rakasti meitä kaikkia, mutta voit kuvitella kuinka hankalaa hänellä oli yrittää huolehtia meistä kaikista. Meillä koirilla oli usein nälkä, koska emme saaneet tarpeeksi ruokaa. Olisimme kaivanneet myös paljon enemmän huomiota ja rakkautta.

Mutta meille kävi hyvin, pääsimme etsimään parempaa elämää tarhalle. Maatilalla elimme vapaina, meitä ei ikinä pidetty hihnassa. Kuljimme missä kuljimme, kunnes palasimme maatilalle odottamaan, saisimmeko hieman ruokaa. Saattaisit kuvitella, etten osaa kulkea hihnassa ollenkaan, mutta olet väärässä: olen niin taitava, että osaan kulkea hihnassa hienosti, vaikka opin tämän taidon vasta ihan hiljattain, 7-vuotiaana!

Tarhan tiimi antaa minulle kauheasti kehuja, he sanovat että olen koko pelastetun joukon rohkein koira. Ehkä se on tämä minun ikäni kun on tehnyt minusta niin rohkean. Olen myös ystävällinen muita koiria ja ihmisiä kohtaan, ja karkeakarvainen turkkini on aina valmis vastaanottamaan rapsutuksia.