14.6.2022

Hei, olen Bite, iloinen, leikkisä, energinen ja ystävällinen nuori tyttönen etsimässä ikiomaa kotiani sieltä Suomesta ♥

Tulin tänne Penkta Kojan tarhalle kolmen kuukauden ikäisenä äitini kanssa. Koirat hylätään täällä Liettuassa usein silloin, kun ne saavat pentuja. Nyt ei äidin enää tarvitse synnyttää, kun hänet on steriloitu. Ja kaiken lisäksi hän on jo löytänyt uuden rakastavan kodin sieltä Suomesta. Nyt on vihdoin minun vuoroni, kun minutkin on steriloitu.

Olen tällä hetkellä 8 kuukauden ikäinen tyttönen, eli ihan pentu vielä. Kehuvat täällä tarhalla minua oikein hurmaavaksi ja ystävälliseksi tytöksi. Rakastan kaikkia ihmisiä ja haluan olla heidän lähellään, saada huomiota, hellittelyä ja rapsutuksia. Koska olen erittäin leikkisä, ei mikään voita kunnon leikkihetkeä aikuisten, lasten ja/ tai muiden koiruleiden kanssa.

Minulla ei ole menneisyyden traumoja, kun olen tullut tarhalle kolmen kuukauden ikäisenä. Joten sovellun todella monenlaiseen kotiin, kunhan saan viettää aktiivista elämää. Haluan leikkiä, ulkoilla, osallistua kaikkeen mahdolliseen aktiviteettiin ja kokea kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista. Voisitko sinä tarjota minulle sellaisen kodin ♥