14.12.2022

Hei, olen Bobikas, nuorekas ja ihmisrakas senioriherra vailla ikiomaa loppuelämän rakastavaa kotia ♥

Minut löydettiin juoksemassa yksin eräässä kylässä. Sen jälkeen ihmiset soittivat Pakruojin eläinlääkäreille, ja he puolestaan pyysivät apua. Näin päädyin tänne Mazas Draugasin tarhalle.

Hoitajieni mielestä olen riittävän aktiivinen, mutta samalla rauhallinen ja utelias koira. Rakastan pitkiä kävelylenkkejä, ja osaan kävellä oikein mukavasti hihnassa. Olen ystävällinen kaikille ihmisille, niin aikuisille kuin niille pienimmillekin. Mutta kaikki lajitoverini eivät ole minulle mieluisia. Tykkään hallita ja puolustaa ruokaani muilta. Itse asiassa ruoka on asia, jonka eteen olen valmis tekemään mitä tahansa, koska se vaan on ihan parasta.

Tai itse asiassa toiseksi parasta. Sillä rakastan ruokaakin enemmän ihmisen huomiota, ja osaan myös pyytää sitä. Mutta vieraiden ihmisten suhteen olen ujo ja varovainen. Siten sopisin parhaiten kotiin, jossa saisin olla ainoa huomiota saava lemmikki. Voisitko sinä olla se, joka pelastaa minut täältä kylmältä ulkotarhalta ikiomaan rakastavaan kotiin? ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.