12.6.2022

Hei, olen Bocmanas, erittäin ujo ja arka, vailla ihmisen rakkautta elänyt nuori poika etsimässä ensimmäistä ikiomaa rakastavaa kotia ♥

Asuin pienessä kylässä Pasvalysin alueella kahden tyttökoiran kanssa. Omistajamme ei juurikaan välittänyt meistä. Saimme ruokaa, kun hän muisti, mutta siinä se sitten oli. Yhtäkkiä hän menehtyi jonkinlaisessa onnettomuudessa, ja me jäimme omillemme. Onneksemme naapuri oli kiltti, ja huolehti meistä siihen asti kunnes meidät haettiin Mazas Draugasin tarhalle.

Tulin tänne viimeisenä, sillä kahdella koiraystävälläni oli pennut (ja minua tietenkin epäillään isäksi). He ovat myös jo saaneet kodit Suomesta. Olen meistä kolmesta kaikista pelokkain. En yksinkertaisesti tiedä mitään ihmisen rakkaudesta. Minua ei ole koskaan halattu tai paijattu, ylipäänsä kosketeltu ihmisen toimesta. Siksi olen todella epäileväilen, pelokas ja jännittynyt ihmisten lähellä. Saatan puraista pelkästään siksi, että olen peloissani, en siksi että olisin aggressiivinen.

Tarhan vapaaehtoiset työskentelevät kuitenkin kovasti sen eteen, että alkaisin luottamaan ihmisiin. He ottavat syliin ja koskettelevat. Olenkin osoittanut jo hienoista edistymistä, mutta se on hidasta siksi, ettei vapaaehtoisilla ole riittävästi aikaa. Meitä apua tarvitsevia on niin paljon.

Tarvitsen perheen tai ihmisen, jolla on kokemusta meistä ujoista, pelokkaista ja ihmisen kosketukseen tottumattomista hauveleista. Kärsivällisyydellä, rakkaudella ja huomiolla saat minusta kiitollisen ja rakastavan parhaan ystäväsi. Olenhan vielä nuori poika, joten anna minulle aikaa.

Voisiko sieltä Suomesta löytyä joku ymmärtäväinen ihminen myös minulle niin, että pääsisin ikiomaan kotiin pois täältä tarhalta ♥