Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Boltikas nyk. Topi

31.3.2022

Tykkään kaikista koirista ja ihmisistä kokoon katsomatta. Olisiko nyt minun aika?

Meidät veljekset löydettiin talvella metsästä, jonne omistaja meidät toi ja jätti peiton päälle odottamaan. Me sitten aika kauan odotimme, että hän tulisi takaisin. Oli tosi kylmä.
Kun ketään ei kuulunut niin, onneksi eläinsuojeluyhdistyksen ihmiset löysivät meidät ja toivat tarhalle. Lähdimme ihan kiltisti heidän mukanaan emmekä pelänneet yhtään.

Me asumme tarhalla eri häkeissä, joten olemme ihan valmiita matkustamaan myös erikseen omiin koteihin. Olemme tosi samannäköisiä ja luonteeltamme aika samanlaisia, aktiivisia ja iloisia. Minä Boltikas olen vähän pulleampi ja hitaampi, Viltikas karvaisempi ja nopeampi.

Lisää uutisia

Muutama viikko sitten täällä meidän lähellä oli kyläjuhlat ja tarhamme oli esittelemässä toimintaansa ja meitä rescuekoiria ja -kissoja tapahtumassa. Minäkin pääsin mukaan ja olin superinnoissani.
Oli kivaa nähdä paljon ihmisiä ja lapsia. En pelännyt tai aristanut uusia tilanteita yhtään ja osasin hienosti edustaa meitä kodittomia koiria, kuinka ihania ja kilttejä mekin olemme.

Olisi mahtavaa päästä asumaan omaan perheeseen.

Lisää uutisia

Minä kiltti ja kaikkia rakastava koira olen ollut tarhalla jo vuoden.
Kaikki ihmettelevät, miksi kukaan ei ole minusta kiinnostunut. Tulen kaikkien kanssa toimeen ja sopisin hyvin lapsiperheeseenkin. Tykkään kaikista koirista ja ihmisistä kokoon katsomatta. Olisiko nyt minun aika?