9.10.2022

Hei, olen alati iloinen ja hyväntuulinen sekä leikkisä nuori neiti. Olen saanut elämässäni toisen mahdollisuuden, joten unelmoin siitä, että saisin olla rakastettu perheenjäsen ♥

Minut vietiin eläinklinikalle lopetettaviksi ollessani vielä pieni pentu lonkkadysplasian vuoksi. Onnekseni minut kuitenkin pelastettiin tänne Penkta Kojan tarhalle kasvamaan, kunnes jalkani voitiin leikata.

Olen puhdasrotuinen liettualainen koira. En ole kuitenkaan löytänyt omaa kotiani, joten kokeilen nyt onneani sieltä Suomesta. Olen todella iloinen, aktiivinen ja aina hyvällä tuulella. Osaan myös leikkiä leluilla.

Olen luonteeltani dominoiva, joten parhaiten minulle sopisi koti, jossa ei ole muita lemmikkejä. Ihmisiä kohtaan olen aluksi arka ja epäluuloinen, mutta ystävystyn nopeasti, kun huomaan että minulle ollaan ystävällisiä.

Tarvitsen kodin, jossa ymmärretään tarpeeni. Tarvitsen pitkiä päivittäisiä kävelylenkkejä hihnassa jalkalihasteni vahvistamiseksi. En voi juosta nopeasti, ja minun pitää välttää äkillisiä liikkeitä. Myöskään pallopelit eivät sovi minulle. Löytyisikö sinulta sopivasti kokemusta, ymmärrystä ja rakkautta minulle ♥