4.3.2022

Minulla on suuri sydän ja tarhalla sanovatkin, että minuun ei voi olla rakastumatta, kunhan pääse minuun tutustumaan.

Olen äitikoira Bulkute ja näille sivuille tulee myös jälkeläiseni Dingo ja Blicas. Asuimme kaikki yhdessä aika hurjan näköisellä pihalla. Minä olin äitikoirana kaikkein rohkein. Olen energinen, iloinen, rakastan ihmisen huomiota. Menneisyyden möröt näkyvät siinä, että menen piiloon jos ihmiset korottavat ääntään. Mitä muuta minusta tiedetään tähän asti? Olisin ehkä parempi ainoana koirana, olen vähän diiva ja haluan kaiken huomion itselleni, sanon herkästi pahan sanan muille koirille. Olen tiettävästi metsästänyt siilejä ja kissatkin ovat minulle ehkä enemmän riistaa kuin ystäviä. Lapsien pitäisi olla isompia ja rohkeita, olen iso, energinen ja raju rakkaudessani.

Meidän pihan vieressä eräs oikein ihana naisihminen säilytti traktoreitaan. Nainen oli maanviljelijä ja oikein fiksu sellainen. Ensin hän luuli, että tila, jossa asuin oli autiotila, mutta kun hän kävi paikalla katsomassa traktoriaan useamman kerran, hän huomasi, että pihalla oli kovasti sairas mies, hänen äitinsä ja kolme koiraa ulkorakennuksissa. Lehmä pellolla ja lehmän vasikka ketjussa sidottuna ulkorakennuksen sisällä. Mies oli alkoholisti ja hän oli menettänyt puhekykynsä ja tasapainonsa sydänkohtauksessa. Ei sähköä, ei juoksevaa vettä. Surkeuksien surkeus. Minut pelastettiin täältä ensimmäisenä kesäkuussa 2020, koska olin rohkein ja minut oli helpoin viedä pois. Dingo ja Blicas olivat piilossa ja heidät saatiin tarhalle vähän myöhemmin.

Lisää uutisia tarhalta

Täällä minä tarhalla etsin vielä sitä omaa kotia.
Olen edelleen hieman ujo, johtuen todella rajoittuneesta aikaisemmasta elämästäni. Rakastan omaa ihmistä ja kiinnyn kunhan tutustun. Minulla menee vielä aikaa luottaa ihmisiin, mutta tiedän että ajan kanssa se panee.
Minä rakastan pitkiä lenkkejä luonnon helmassa. Uusiin asioihin tutustuminen on mahtavaa, vaikka välillä toki hieman jännittävää, mutta intoa on paljon. Olen asunut aina ulkona ja siksi mm. sisäsiistiksi opettelu on ensimmäisiä asioita mitä tulee harjoitella, kun pääsen omaan kotiin ja ylipäätään sisällä asuminen.
Odotan innolla, että voimme yhdessä opetella leikkimään, luottamaan ihmisiin ja nauttimaan elämästä kaikilla aisteilla.