5.4.2022

Saatan olla ehkä hieman ujo mutta olen oikein hyvä koira: rauhallinen, älykäs, enkä ole ikinä aggressiivinen ihmistä tai muita koiria kohtaan.

Minut pelastettiin tarhalle laittomalta kasvattajalta, jonka luona meidän koirien elinolosuhteet olivat suoraan sanottuna kamalat. Rodultani olen hyvin samanlainen kuin kääpiösnautseri, luonteeltani olen hyvin ujo ja pelkään monia asioita. Tiedäthän, en ole ikinä pystynyt luottamaan ihmisiin. Mutta vaikka en vielä luota ihmisiin, haluaisin kovasti kommunikoida ihmisten kanssa.

Innostun kovasti joka kerta, kun tarhan työntekijät tulevat luokseni, heilutan häntääni vimmatusti, mutta sitten muistankin, että ihminen onkin hieman pelottava ja piiloudun koppiini. Vaikka minua pelottaa, kaipaan silti rapsutuksia. Välillä saatan jopa antaa ihmisen rapsuttaa minua.

Olen alkanut pikkuhiljaa oppimaan, kuinka kävellään hihnassa, vaikka ensimmäisellä kerralla en suostunut kävelemään ollenkaan. Mieti, kuinka huiman kehityksen olen tehnyt jo lyhyessä ajassa! Treenaan myös tällä hetkellä sosiaalisia taitojani sekä ihmisten että koirien kanssa. Mutta siinä saattaa mennä aikaa, ennen kuin pääsen ujoudestani eroon. Pelkään edelleen uusia paikkoja ja ihmisiä.

Toivoisin, että minulle löytyisi koti, jossa uudella omistajallani olisi aiempaa kokemusta rescuekoirista, paljon kärsivällisyyttä ja halukkuutta jatkaa harjoituksia kanssani, jotta pääsisin ujoudestani eroon. Uskon, että maailma on ihan hyvä paikka ja toivon, että joku voisi näyttää sen minulle.

Lisää uutisia

Vau, katso uusia kuviani! Olen upea koira. Meillä oli ihan ammattilaisen valokuvaajan kanssa tehty kuvaushetki ja sen lisäksi, että kuvista tuli näin hienoja niin pärjäsin tosi hyvin ja rohkeasti uudessa paikassa kaiken hälyn keskellä. Auttaisivatko uudet kuvat minua löytämään oman perheen?