Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Chili nyk. Silli

31.3.2022

Olen aika helppo, tulen toimeen ihan kaikkien ihmisten ja muiden koirien kanssa.

Minusta ei oikein pidetty huolta, kun omistajille alkoholi oli tärkeämpää kuin mikään muu. Päädyin koiratarhalle. Oma perhe olisi kuitenkin tosi hieno juttu, kun täällä tarhalla on niin paljon koiria, että ihmisten aika ei riitä meille kaikille.

Lisää uutisia

Tänään kävin eläinlääkärillä kokeissa matkaa varten ja olin hurjan hienosti.
Eläinlääkäri oli tosi kiva, vaikka yleensä vieraita ihmisiä vähän alkuun jännitän. Se antoi mulle vinkulelun ja se oli IHAN HUIPPU juttu. Leikin sillä koko ajan, enkä olisi millään halunnut lopettaa.
Ihanaa, että pääsen kohta jo omaan kotiin ja voin aina leikkiä leluilla ♥

Lisää uutisia

Minä olen asunut omassa kodissa jo melkein vuoden.
Muutin tarhalta sellaiseen ihanaan perheeseen, jossa olen saanut kovasti touhuta kaikkea kivaa ja olen opetellut paljon uusia asioita. Perheeseeni on kuulunut äiti, isi, lapsi ja koirakaveri.

Olen ollut superonnellinen ja oppinut kaikkea uutta. Koirakavereista tykkään ihan hirmuisesti ja leikkiminen on parasta maailmassa. Tykkään myös kovasti, jos minua hemmotellaan.
Se, miksi etsin nyt uutta kotia on, etten osaa oikein olla lasten kassa. Välillä meillä menee tosi hyvin, mutta taidan hieman stressata näitä pikkuisia lapsia kuitenkin. Yritän heitä kovasti paimentaa ja komentaa, mutta en saisi niin tehdä.
Perheeni pohti yhdessä yhdistyksen kanssa, että minulle olisi parempi, jos saisin asua rauhassa perheessä, jossa ei ole pieniä lapsia. Minulla olisi mukavampi olla, kun ei tarvitsisi vahtia.

Muuten olen tosi kiva koira. Kynsien leikkuusta en kauheasti nauti, mutta kyllä sekin nyt joten kuten sujuu. Koirakavereista pidän kovasti, mutta kun olen hihnassa lenkillä komennan niitä välillä pysymään kaukana perheestäni. Täytyyhän minun nyt vahtia ja pitää perheestäni huolta. Välillä kyllä, kun he sanovat minulle, että en saa komentaa, niin uskon kyllä. Mutta tarvitsen kuulemma tässä vielä harjoitusta. Osaan kulkea vierelläkin pyydettäessä ja olen sisäsiisti.
Olen pieni ja välillä pippurinen, kuten mäyräkoiramixin tuleekin olla. Kissat ja jyrsijät samassa talossa ei ole mun juttu.

Olen myös kulinaristi. Olen syönyt Jahtivahti lammas-riisi -ruokaa ja siinä ohella kanankauloja tai Muschin raakapalleroita. Suosittelen kokeilemaan, on muuten hyvää!

Minulle sopiva perhe olisi aikuinen perhe, jossa saisin olla lellivauva. Koirakaveri ois kiva tai sitten jos treffataan usein koirakamuja, jotta pääsen riehumaan.
Älä epäröi kysyä minusta lisää.