Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Churchill

21.2.2022

Minä suuri ja komea olen ollut jo jonkin aikaa tarhalla! Ennen tälle yksityiselle tarhalle tuloa asuin kunnallisella tarhalla. Eikös alkaisi jo riittää?

Olen ihana, rauhallinen, rakastavainen nallekarhu. Komea koira, sellaiselle ihmiselle, joka haluaa koiran kokoisen komistuksen. Ei mitään sählääviä ja räksyttäviä pikkukoiria.

Kaikki ihmiset ovat ystäviäni ja minut voi vaikka laittaa solmuun. Minulla on sellainen suloinen tapa, että kun ihminen silittää minua niin olen ihan hiirenhiljaa paikoillani toivoen, että se hellyyden hetki ei ikinä lopu.

Minulla on tarhalla koirakavereita, mutta en ole sellainen koira, joka heti tykkäisi muista. Tarvitsen aikaa tutustua muihin koiriin. Voisin sopia perheeseen, jossa olen ainoa koira tai sitten perheen täytyy olla tosi fiksu kahden koiran tutustuttamisessa tai perheen toinen koira on hyvä lukemaan toisten koirien mielialoja.

Olen keskivertoinen energiatasoltani, mikä tekee minusta mitä mainioimman kotikoiran. En vedä remmissä, en hosu ja juoksentele. Jos olisin ihminen, niin seisoisin rusetti kaulassa ja katselisin arvokkaasti tiluksiani. Minulla on tarhalla oma vapaaehtoinen, joka harjoittelee kanssani kaikenlaisia fiksun koiran temppuja. Videollani niistä lisää.

Minulla on epilepsia, johon saan lääkitystä. Lääkityksen aloittamisen jälkeen en ole saanut ollenkaan kohtauksia.