18.1.2023

Heippa, olen tennispalloja ja ihmisiä rakastava suloinen, iloinen ja leikkisä leidi. Surullisen taustani vuoksi kuuloni on mennyt, mutta elämäniloni on edelleen jäljellä. Vain ikioma koti puuttuu ♥

Minut löydettiin sidottuna SOS Gyvunain tarhan aitaan. Olin huonossa kunnossa, todella haiseva, vanha korvatulehdus ja erittäin pahoin takkuuntunut sekä paakkuuntunut turkki. Kaiken aiemman laiminlyönnin takia mminulla oli jatkuva ongelma korvien kanssa… tulehdus, sieni-infektio ja jatkuva pään ravistelu. Useiden eläinlääkärikonsultaatioiden ja monien erilaisten hoitojen jälkeen ainoaksi ratkaisuksi tuli sisäkorvien poistoleikkaus. Nyt kahden leikkauksen jälkeen olen kuuro, mutta vihdoin onnellinen ja ilman kipua.

Olen erittäin ystävällinen kaikkien ihmisten kanssa, erittäin positiivinen, iloinen, hyppivä ja leikkisä isokokoinen hauveli. Rakastan tennispallojani, ja voin leikkiä niillä koko päivän. Tykkään myös pitkistä kävelylenkeistä, ja osaan kulkea hyvin hihnassa, jostain jännittävästä saatan vetää.

Olen myös rohkea ja avoin, enkä ole osoittanut pelkääväni toistaiseksi mitään. En sovellu kerrostaloon, koska saatan olla yksin jäätyäni äänekäs. Sovellun kotiin, jossa saan olla ainoa lemmikki, koska muiden koirien kanssa saatan dominoida ja olla leikeissäni liian raju. Koska olen kuuro, tarvitsen ihmisen ja kodin, jossa kanssani osataan kommunikoida muutoin kuin puheella.

Voisitko sinä olla pelastava enkelini, joka voisi tarjota minulle loppuelämän kodin ja paljon rakkautta sekä pehmoisen pedin ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä, kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon, muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira, kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.