24.7.2022

Olen nuori, rohkea, avoin, iloinen koira ja koko elämä on vielä edessäni. Olen ystävällinen muille koirille ja ihmisille.

Minut löydettiin kaduilta juoksemasta eivätkä omistajani ikinä ilmestyneet tarhan ovelle minua etsimään. Ihan varmasti olen asunut jonkun perheen pihassa, joko ketjussa tai aitauksessa ja tylsistyneenä ja ihanien tuoksujen houkuttamana olen lähtenyt tyttöjä ja seuraa etsimään kylille.

Kun otat minunlaisen ison, nuoren koiran kotiisi muista, että en ole valmis pakkaus. On siis selvää, että tarvitsen opastusta pennun tavoin siihen kuinka kotikoirana käyttäydytään. Mutta olen valmis koirakouluun. Perusta on kuitenkin hyvä, sillä olen erittäin avoin, rohkea ja ystävällinen. Positiivisella motivoinnilla ja kannustuksella saat minusta koulutettua kuuliaisen ja hyvin käyttäytyvän parhaan ja uskollisimman ystäväsi.

Päivitys 18.5.2022

Tarhan hoitajien mielestä olen suurenmoinen koira. Rakastan kaikkia ihmisiä, myös lapsia ja haluan olla heidän kanssaan sekä saada huomiota. Olen todella aktiivinen ja energinen. Syöminen on ihan parasta! Mutta yksi pahe minulla edelleen on… väittävät minua nimittäin varkaaksi, kun tykkään vetää kaiken käpälien ulottuvuudella olevan puoleeni. Itse nimittäisin sitä nerokkuudeksi…tai vähintäänkin älykkyydeksi . Mutta kaiken kaikkiaan olen todella positiivinen hauveli ja aina hyvällä tuulella.

Sovellun parhaiten kotiin, jossa pääsen osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin. Tarvitsen nimittäin mielekästä puuhastelua. Toiset koirat eivät ole ongelma.

Voisitko sinä tarjota minulle ikioman, rakastavan loppuelämän kotini ♥