Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Ciunga nyk. Snifu

7.3.2022

Olen tosi kiva muiden koirien kanssa. Olen niin kiva, että kukaan ei ole kertaakaan ärissyt minulle eikä kiinnittänyt minuun mitään huomiota, muutamia ystävällisiä nuuskaisuja lukuun ottamatta.

Minulle tapahtui sellainen joulun ihme, että kun eräs täällä Liettuassa asuva perhe halusi ottaa meidän tarhan seniorikoiran kotihoitoon, niin he huomasivat, että minä asun samassa häkissä seniorin kanssa ja he sanoivat, että otetaan nuo kummatkin koirat kotihoitoon, niin saatte kokonaisen vapaan häkin seuraaville apua tarvitseville.

Me ollaan ihan täpinöissä seniorin kanssa siitä, miten kiva on asua lämpimässä kodissa. Me ollaan superujoja ja lähinnä hengaillaan erilaisten huonekalujen alla. Kun ihmiset menevät yläkertaan, niin me juostaan ympäri ja tutkitaan paikkoja. Olen minä nyt sen verran rohkaistunut, että tulen keittiöön muiden koirien perässä kerjäämään ruokaa ja osaan mennä pihalle pisulle ja uskallan tulla sitten takaisin sisälle. Se on kuule tosi paljon edistystä!

Sitten sellainen ihan superihana ja hellyttävä juttu on se, että minä kaikessa hiljaisuudessa kerään kaikki tämän paikan pehmolelut omaan salaiseen piilopaikkaan kaapin alle ja sitten, kun kukaan ei muka näe, niin leikin ihan hurjasti kaikilla leluilla. Olen vielä nuori koira ja minusta tulee iloinen, leikkisä villipeto, kunhan saan paljon aikaa, omaa rauhaa ja hyviä kokemuksia.

Tulin tarhalle syyskuussa 2020 sellaiselta surulliselta pihalta, jossa vanhemmalla rouvalla oli 20 koiraa, joista hän ei voinut pitää huolta. Minä odotin pentuja ja synnytin neljä sulonassua, jotka löysivät oman kodin nopeasti. Synnytykseni oli dramaattinen, koska kohtuni oli ihan räsä ja tulehtunut ja kiinni sisäelimissäni ja jos olisin joutunut synnyttämään itsekseni siellä pihalla, olisin varmasti kuollut.

Minulle sopisi koti, jossa on rauhallista ja varmasti viihtyisin yksinäisenä koiranakin. Olen elänyt koko ajan koiralaumassa ja tarvitsen ihmisen huomiota. Joskus ujot koirat tarvitsevat toisen koiran seuraa, mutta minun kohdallani viisaat tarhan ihmiset ovat päätelleet, että paras paikka minulle olisi ainoana lemmikkiprinsessana. Perheen koirakokemus olisi ihan ehdotonta, koska minulla on niin paljon opittavaa. Saan ihan hurjan paniikin, kun minut laitetaan talutushihnaan, siitä alkaen. Paljon opittavaa, paljon opittavaa.