25.8.2022

Hei, olen erittäin ystävällinen, lempeä ja suloinen herrasmies nimeltäni Demo. Haaveilen loppuelämästä rakastettuna perheenjäsenenä ikiomassa kodissa ♥

Minulla oli ”koti” ketjukoirana. Siinä olen viettänyt koko elämäni, ketjun jatkeena. Kunnes se päivä koitti, jolloin emäntäni joutui vanhainkotiin. Tytär soitti tänne Mazas Draugasin tarhalle, ja pyysi heiltä apua.

Alkuun tarhalle tultuani en ollut kiinnostunut uudesta ympäristöstä tai kenestäkään ihmisestä. Makasin vain häkissäni, söin vähän ruokaa enkä halunnut mitään muuta.
Mutta nyt olen täysin erilainen hauva. Tykkään kävelylenkeistä ja pidän erityisesti vedestä sekä uimisesta. Pyydän hoitajiltani halauksia ja huomiota. Häkissä ollessani haukun ja siten pyydän tulemaan luokseni.

Olen todella ystävällinen aikuisten, lasten ja muiden koirien kanssa. Olen hieman huononäköinen ja -kuuloinen, mutta todella lempeä ja utelias vanhempi herrasmies. Haaveilen siitä, että saisin viettää loppuelämäni rakastettuna perheenjäsenenä. Voisitko sinä tarjota minulle kodin? Minä puolestani tarjoan sinulle rakkauteni ja kiitollisuuteni ♥